Larisa a ajuns la camera de garda a Clinicii de Ginecologie "Dominic Stanca" din Cluj-Napoca, dupa ce a observat ca pierde lichid amniotic. Medicul care a consultat-o pe femeie i-a spus sa plece acasa pentru ca nu este nimic grav.
Dupa patru zile, a inceput cosmarul pentru Larisa.

"M-au lasat sa nasc natural. Am fost tratata ca un animal. Am fost lasata singura pe masa de nasteri de la dilatatie 7 cm pana cand mi-a venit sa imping copilul. Doctorii stateau intr-un separeu, ii auzeam. Dupa ce am nascut, la 5 minute, a venit o asistenta cu un formular. Eu eram tulburata, eram inconstienta. Mi-au zis sa semnez pentru incinerarea copilului ca nu este alta procedura si am semnat. Apoi am aflat ca ei aveau obligatia sa ma intrebe.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Cum se coc vinetele. Cea mai simplă metodă de a pregăti vinete gustoase pentru iarnă- wowbiz.ro

Sotul meu era pe hol, dadea cu pumnii in usa si insista la interfon si nu vroia nimeni sa il deschida. Pe sotul nu l-a anuntat nimeni. Nu l-au chemat sa vada copilul. Nici mie nu mi l-au aratat. Mi-au spus ca are 53 cm si 2350 kg”, a declarat Larisa pentru stirimed.ro.

Citeste mai multe AICI. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si