Close sidebar
Close sidebar

Lasere care te ataca psihotronic si radiatii militare. Care ar fi adevaratul motiv al protestelor uriase din Piata Victoriei. Ce spun adeptii teoriilor conspiratiei

Lasere, autocare cu manifestanti, forte oculte, multinationale si atacuri psiho-tronice. Acesta ar fi motivul uriaselor proteste din Piata Victoriei. De la postari pe diferite site-uri si retele de socializare si pana la declaratii oficiale, in Parlament, s-a nascut o adevarata teorie a conspiratiei. ##VIDEO45721##

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Cel mai mare protest din istoria Romaniei a fost regizat! E o piesa de teatru, cu un numar record de participanti, si regizori din umbra. Cam asa s-ar putea traduce declaratiile politicienilor din ultimele zile. Cea mai recenta vine chiar de la presedintele PSD, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, presedintele PSD: "Modul de organizare, dimensiunea finantarii acestor proteste- astazi am inteles ca au venit cu autocare, cu microbuze, cu trenuri foarte multi oameni adusi din teritoriu(...) - arata o organizare profesionista. Asta nu arata o organizare spontana".

 

CINE E IN SPATELE PROTESTELOR?

Nici uriasele proiectii de pe blocurile din piata Victoriei, dar si de pe cladirea Guvernului, nu ar fi intamplatoare. Cel putin asta lasa sa se inteleaga jurnalistul Ion Cristoiu, care are o dilema: "Cum, de unde au lasere. Cine le-a dat lasere?

Trei tineri sunt, de fapt, in spatele uriaselor jocuri de lumini. Impreuna au o firma care se ocupa cu astfel de proiectii, iar pentru protestele din fata Guvernului au inchiriat o ambulanta veterinara si un proiector de mare capacitate.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Unii merg, insa, si mai departe. Intr-o postare pe facebook, o persoana acuza serviciile secrete straine ca ar controla... mental protestatarii:  "Duba este o arma psihotronica de mare putere care emite in domeniul Gigahertzilor. Acest domeniu de emisie este specific mintii umane si poate controla cam toate functiile corpului uman."

Asa sa fie, oare? Probabil nu vom afla niciodata. La fel cum nici Ion Cristoiu nu a inteles cum de telefoanele manifestantilor aveau lanterne.

 

MULTINATIONALELE SUNT IMPLICATE?

Politicienii au o alta explicatie si sustin ca au si dovezi!

"Un ziar din Prahova, eu lucrez cu lucruri care sunt publice, a spus ca salariatii de la o firma, cu capital strain, au fost fortati sa iasa la miting.

Lucrul acesta este nelegal”, a declarat Adrian Tutuianu, seful comisiei SRI.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Adrian Tutuianu este seful comisiei pentru controlul SRI, asa ca se presupune ca stie ce spune: "Nu aduc acuze nimanui, dar cred ca institutiile abilitate ale statului trebuie sa ne dea un raspuns."

Liviu Dragnea este, totusi, mult mai temperat.

"Probabil ca aceste declaratii au fost facute dupa ce in piata au fost vazuti presedinti ai unor banci sau companii multinationale, firme straine, care protestau. Poate de asta... nu e nevoie de asa ceva (o ancheta -n.r.) pentru ca, pana la urma, sunt si companii romanesti, mai mici, mai mari, care au facut acest lucru... Pana la urma este dreptul lor", a declarat Liviu Dragnea, presedinte PSD.

Adrian Tutuianu e insa hotarat:  "Exista anumite informatii, si am sa va dau un detaliu, poate ne intelegem juridic, daca o firma foloseste bunurile, capitalul propriu, pentru a sprijini anumite activitati, legea 31/1990 spune ca este infractiune. Folosirea creditului sau bunurilor societatilor in scopul propriu sau al altor persoane... Este o discutie care trebuie facuta. Si trebuie analizat. Al doilea lucru pe care l-am spus foarte clar, pe mine ma intereseaza din punct de vedere al securitatii nationale”.

Asadar, autoritatile statului ar trebui sa ne spuna cat e adevar si cat it in aceasta teorie a conspiratiei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI