Fosta şefă a DNA Laura Codruţa Kovesi a sosit joi, la Secţia specială de anchetare a magistraţilor, unde a urmează să fie audiată în dosarul penal deschis pe numele său în urma unui denunţ făcut de Sebastian Ghiţă.

Citeste si: Descoperire macabră! 269 de cadavre de copilași cu vârste între 5 și 14 ani au fost găsite! "Cei mici au fost îngropați e vii!"

Spre deosebire de data trecută când a venit pentru audieri, ea nu a făcut nicio declaraţie, nerăspunzând niciunei întrebări. Kovesi a fost aşteptată de un grup de susţinători care scandau "Hai, Codruţa!".

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Totul este clar și OFICIAL! Liviu Dragnea a spus răspicat ce se întâmplă cu alocațiile copiilor în 2019. Când și cu cât vor crește

Laura Codruţa Kovesi sta de mai bine de patru ore în faţa anchetatorilor de la Secţia care investighează abuzurile magistraţilor. Fosta şefă a DNA a dat explicaţii în dosarul în care este acuzată de abuz în serviciu, luare de mită și mărturie mincinoasă.

Potrivit unor surse, Kovesi ar fi fost pusă sub urmărire penală și într-un al doilea dosar. Este vorba despre dosarul cu procurorii de la DNA Ploiești.

Citeste si: Neymar a luat foc după eliminarea lui PSG din Liga Campionilor: ”E o rușine! Tipii ăștia de la VAR nu pricep nimic din fotbal!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si