Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cu un rucsac in spate si o plasa in mana, toate pline de dovezi spune ea, Laura Georgescu, fosta sotie a lui Dan Condrea, s-a prezentat astazi la Tribunalul Bucuresti. Procesul care s-ar putea incheia saptamana aceasta are ca miza soarta fetitei ei si a fostului patron Hexipharma.

LAURA GEORGESCU, FOSTA SOTIE A LUI DAN CONDREA: Copilul a crescut, mananca foarte bine, doarme foarte bine. E cu maica-mea. E foarte fericita ca acum nu mai are o camera, are doua.

Uliana Ochinciuc, ultima sotie a lui Condrea, cere incredintarea fetitei. Nu s-a prezentat astazi la instanta, insa a fost reprezentata de un avocat.

AVOCAT ULIANA OCHNCIUC: Poate cere plasamentul. Orice persoana din exterior poate cere plasamentul! Chiar daca nu e ruda de sange. Cititi legea!

ULIANA OCHINCIUC: Dumneavoastra credeti ca e in siguranta cu Laura Georgescu?

Mama copilei sustine insa ca Uliana Ochinciuc nu are niciun drept sa solicite preluarea fetitei, asa ca
a cerut ca procesul sa se incheie. Pronuntarea va fi data la mijlocul acestei saptamani.

LAURA GEORGESCU: E fericita ca e la o scoala noua care ii place ca e luminoasa, e frumoasa. E aproape de casa, ajunge pe jos.

Intr-un alt proces, Directia de Protectie a Copilului cere preluarea fetitei in plasamant. Averea lui Dan Condrea este considerate miza adevarata, sustin unele voci.
Acesta ar fi lasat in urma peste o suta de milioane de lei, iar copilul ar avea dreptul la o parte din mostenire.

Laura Georgescu a depus astazi la instanta si cateva chitante prin care cere ca partile adverse din cele 2 procese sa-i achite contravaloarea unui laptop.

LAURA GEORGESCU: Laptopul meu s-a facut tot negru. Am chemat firma care se ocupa de obicei, firma mi-a dat expertiza ca trebuie schimbat hardul, ca e ars.

Pentru ca este implicata in 2 procese diferite, Laura Georgescu sustine ca laptopul s-a ars din pricina suprasolicitarii, asa ca vrea restituirea pagubei.

Dan Condrea si compania sa au ajuns in atentia presei dupa o ancheta care a dezvaluit ca dezinfectantii vanduti spitalelor romanesti erau diluati peste limita legata.

Dupa ce Dan Condrea a murit intr-un accident pe care procurorii l-au clasat drept sinucidere, Flori Dinu, directorul general al companiei, a ramas sa raspunda in fata legii pentru eventualele nereguli. In prezent, este arestata la domiciliu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si