Close sidebar
Close sidebar

Laura Georgescu şi Uliana Ochinciuc, cele două femei din viaţa lui Dan Condrea, se luptă pentru tutela fetiţei din prima căsătorie a fostului patron Hexipharma.

O decizie, în acest caz ar putea fi dată chiar săptămâna aceasta. Laura Georgescu, prima soţie şi mama naturală a copilului, a adus astăzi instanţei un rucsac plin cu probe şi cere ca procesul să fie închis!

,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cu un rucsac in spate si o plasa in mana, toate pline de dovezi spune ea, Laura Georgescu, fosta sotie a lui Dan Condrea, s-a prezentat astazi la Tribunalul Bucuresti. Procesul care s-ar putea incheia saptamana aceasta are ca miza soarta fetitei ei si a fostului patron Hexipharma.

LAURA GEORGESCU, FOSTA SOTIE A LUI DAN CONDREA: Copilul a crescut, mananca foarte bine, doarme foarte bine.

E cu maica-mea. E foarte fericita ca acum nu mai are o camera, are doua.

Uliana Ochinciuc, ultima sotie a lui Condrea, cere incredintarea fetitei. Nu s-a prezentat astazi la instanta, insa a fost reprezentata de un avocat.

AVOCAT ULIANA OCHNCIUC: Poate cere plasamentul. Orice persoana din exterior poate cere plasamentul! Chiar daca nu e ruda de sange.
Cititi legea!


ULIANA OCHINCIUC: Dumneavoastra credeti ca e in siguranta cu Laura Georgescu?

Mama copilei sustine insa ca Uliana Ochinciuc nu are niciun drept sa solicite preluarea fetitei, asa ca a cerut ca procesul sa se incheie. Pronuntarea va fi data la mijlocul acestei saptamani.

LAURA GEORGESCU: E fericita ca e la o scoala noua care ii place ca e luminoasa, e frumoasa.
E aproape de casa, ajunge pe jos.

Intr-un alt proces, Directia de Protectie a Copilului cere preluarea fetitei in plasamant. Averea lui Dan Condrea este considerate miza adevarata, sustin unele voci. Acesta ar fi lasat in urma peste o suta de milioane de lei, iar copilul ar avea dreptul la o parte din mostenire.

Laura Georgescu a depus astazi la instanta si cateva chitante prin care cere ca partile adverse din cele 2 procese sa-i achite contravaloarea unui laptop.


LAURA GEORGESCU: Laptopul meu s-a facut tot negru. Am chemat firma care se ocupa de obicei, firma mi-a dat expertiza ca trebuie schimbat hardul, ca e ars.

Pentru ca este implicata in 2 procese diferite, Laura Georgescu sustine ca laptopul s-a ars din pricina suprasolicitarii, asa ca vrea restituirea pagubei.

Dan Condrea si compania sa au ajuns in atentia presei dupa o ancheta care a dezvaluit ca dezinfectantii vanduti spitalelor romanesti erau diluati peste limita legata.

Dupa ce Dan Condrea a murit intr-un accident pe care procurorii l-au clasat drept sinucidere, Flori Dinu, directorul general al companiei, a ramas sa raspunda in fata legii pentru eventualele nereguli. In prezent, este arestata la domiciliu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI