Am întâlnit-o pe creatoare de modă Laura Olteanu la un eveniment monden din Capitală. Discretă ca prezență, așa cum a fost întotdeauna, Laura este proaspăt întoarsă dintr-o minivacanță.

Laura Olteanu, creatoare de modă: „Tocmai ce m-am întors, am fost în Grecia un weekend și de abia am venit. Nu am timp să ies, tot timpul sunt plecată, tot timpul am câte ceva de făcut, citesc foarte mult, așa că prefer să stau acasă uneori.”

Laura Olteanu a renunțat la mâncărurile pline de grăsime 

Ambițioasă din fire, Laura și-a reorganizat cu totul stilul de viață. A renunțat la mâncărurile pline de grăsime, a renunțat la dulciuri și a reușit în acest fel să scape și de 20 de kilograme. Cu noua siluetă, creatoarea de modă nu exclude operațiile estetice.

Laura Olteanu, creatoare de modă: „Mie îmi plac operațiile estetice deși nu am, încă, într-o zi cred că o să mă tai din cap până în picioare, nu mi-am făcut până acum, doar acid hialuronic, dar a fost mai demult.”

Creațiile designerului sunt recunoscute și apreciate de vedetele autohtone, care îmbracă adeseori, la evenimentele publice, ținute ce-i poartă semnătura. Talentul ei este de necontestat, în ciuda faptului că moda nu a fost primul drum pe care designerul și-ar fi dorit să-l urmeze.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Inelul lui Tupac Shakur a fost vândut cu un milion de dolari. Modelul bijuteriei a fost creat de rapperul american

Laura Olteanu, creatoare de modă: „Nu a fost chiar asta pasiunea vieții mele, moda, dar asta o să fie până la urmă a doua pasiune s-a concretizat.”

Viața a adus-o, însă, într-un punct al carierei în care a putut să combine cele două mari iubiri: în urmă cu 3 ani a creat prima ei colecție de uniforme medicale. Însă nu modele standard, ci croiuri diferite.

Laura Olteanu, creatoare de modă: „Sunt foarte sexy, toți îmi zic că arată așa, adică doctorițele, asistentele arată foarte sexy în ele, sunt foarte confortabile, foarte versatile.”

Cu o carieră de aproape 3 decenii, Laura Olteanu are încă multe de spus în lumea modei. Acum lucrează de zor la o colecție din denim, destinată persoanelor care își doresc un stil vestimentar fresh și accesorizat, pe care vrea să o lanseze în toamnă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si