Laurentiu Cazan este cunoscut publicului dupa ce a fost unul dintre putinii oficiali ai Jandarmeriei care a oferit detalii despre modul de actiune din Piata Victoriei in timpul interventiei in forta.

Pe site-ul Jandarmeriei la sectiunea Conducere, Cazan apare ca imputernicit director general dupa ce anterior protestului din 10 august ocupa functia de prim-adjunct al directorului general.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Avand in vedere faptul ca la nivelul conducerii Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti a incetat imputernicirea pe functia de director general a domnului locotenent-colonel Mastan Alin, pentru asigurarea continuitatii la comanda si a bunei desfasurari a activitatilor, la nivelul Inspectoratului General al Jandarmeriei Romane s-a dispus imputernicirea pe o perioada de sase luni in functia de director general al Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti a domnului maior Cazan Laurentiu", se arata intr-un comunicat de presa transmis, miercuri, de Jandarmeria Capitalei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si