Laurențiu Duduianu, fratele lui Emi Pian, a fost  acuzat de pornografie infantilă, iar acum e acuzat că și-a sechestrat iubita. Mai exact, acuzațiile inițiale care i s-au adus au fost că interlopul și-ar fi filmat fiul în ipostaze nepotrivite. Ulterior, a ieșit la iveală și faptul că acesta și-ar fi răpit iubita de pe stradă și ar fi plimbat-o preț de câteva ore în portbagajul mașinii, scrie Stiri pe surse.

Laurențiu Duduianu cercetat într-un dosar penal privind lipsirea de libertate

La data de 27 iunie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București- Serviciul Grupuri Infracționale Violente au pus în aplicare un mandat de aducere, în București, emis pe numele unui bărbat față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate.

Citește și: Marymar radiază de fericire în ultimul trimestru de sarcină. Cum arată iubita lui Tzancă Uraganu?

Laurențiu Duduianu - fratele lui Emi Pian

Laurențiu Duduianu - fratele lui Emi Pian

[Sursa foto: Laurentiu Duduianu - Facebook]

În fapt, la data de 6 noiembrie 2022, în timp ce se afla pe o stradă, din Sectorul 5, în urma unor divergențe, un bărbat, în vârstă de 34 de ani, ar fi introdus în portbagajul autoturismului o femeie, de 32 de ani, împotriva voinței sale, deplasându-se într-o direcție necunoscută, ulterior fiind eliberată.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În urma punerii în aplicare a mandatului de aducere, bărbatul a fost depistat și condus la audieri.

Laurențiu Duduianu și-a determinat fiul de 3 ani să facă gesturi cu tentă sexuală

În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală. Cercetările sunt continuate de către Serviciul Grupuri Infracționale Violente, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate, anunță Poliția.

Emi Pian, Ciprian Pian și Grațian Pian

Emi Pian, Ciprian Pian și Grațian Pian

[Sursa foto: Emi Pian - Facebook]

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăţie.

Citește și: Criminalul care i-a luat viața lui Emi Pian a primit 13 ani de închisoare

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Laurențiu Duduianu, zis Ciprian Pian, a devenit liderul clanului Duduianu după ce fratele său, Emi Pian a fost ucis în august 2020. Laurențiu Duduianu a fost arestat preventiv, în decembrie anul trecut, fiind acuzat că și-ar fi determinat fiul în vârstă de 3 ani să facă „gesturi nepotrivite” cu tentă sexuală, considerându-le un „semn al maturității și al masculinizării”.

Dosarul ar fi fost deschis după o plângere formulată de fosta amantă a bărbatului, care, pentru o scurtă perioadă, i-a fost chiar soție.

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost ucis prin înjunghiere de Richard Emanuel Gheorghe, zis Ciprian Napi, la 4 august 2020, după un scandal iscat la un joc de barbut. Ciprian și Grațian Pian, frații lui Emi, ar fi încercat să-l omoare pe Richard și au fost arestați.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si