Laurențiu este atras de mai multe fete

Laurențiu surprinde pe zi ce trece în emisiunea „Casa Iubirii”. De curând, acesta a făcut o declarație șocantă: este atras de mai multe fete, deși tot el a declarat că se simte atras de Bianca și își dorește o relație serioasă cu ea.

Andreea Mantea a intervenit și a prevenit-o pe Bianca în legătură cu această situație.

Bianca, ai fost aleasă ca prima soție a lui Laurențiu. Prima pentru că o să divorțați și o să se recăsătorească cu Patricia, dar de care o să se despartă din cauza unei nepotriviri de caracter. Cu cine credeți că va rămâne? Cu Lorena ”, a spus prezentatoarea.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: FOTO- Bianca și Ionuț, la date! „Pui presiune pe mine. Am rețineri, știu că tu te joci!”

Surprize pentru concurenții din Casa Iubirii

Cu doar câteva zile în urmă, concurenții emisiunii „Casa Iubirii” au avut parte de o surpriză cu ocazia zilei de 1 iunie.

Aceștia s-au îmbrăcat în ținute copilărești, au desenat, dansat, creându-se o atmosferă de minune. Concurenții și-au amintit de copilăriei și au povestit cum și-au petrecut primii ani din viață.

Aceștia au lăsat deoparte conflictele și neînțelegerile și au povestit peripeții din primii ani de viață.

Citește și: Moment inedit în Casa Iubirii! Surprizele se țin lanț: „Sunt îndrăgostită!”/ Cine a căzut în vraja iubirii?

În ceea ce privește relația dintre Laurențiu și Bianca, rămâne de văzut dacă bărbatul se va decide să formeze un cuplu cu aceasta și va renunța la flirturile cu alte fete.

Triunghiul amoros format din Alexandru, Bianca și Laurențiu a atras multe reacții din partea celor telespectatorilor. În prezent, Laurențiu se declară îndrăgostit și atras de Bianca, însă în același timp flirtează și cu alte fete din Casă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si