Dupa decesul Ionelei Prodan, Laurentiu Reghecampf a pierdut un proces important, care tinea de cativa ani. Antrenorul l-a dat in judecata pe ziaristul Costin Stucan dupa ce acesta a sugerat ca o partida a Stelei, pe atunci pregatita de Reghecampf,  a fost dubioasa.  „Am fost dat în judecată de Laurenţiu Reghecampf după articolele despre meciul dubios Steaua- FC Vaslui 0-1”, a postat Stucan. 

Laurentiu Reghecampf a pierdut un proces important. Cheltuielile de judecata au fost de 1000 de euro

„Am câştigat procesul în prima instanţă şi, recent, la Curtea de Apel, dar judecătoarea a decis să-l oblige pe apelant doar la plata unei treimi din cheltuielile de judecată. Iar cheltuielile au fost absolut normale pentru un astfel de proces, 1.000 de euro pentru un caz cu administrare de martori şi multe termene. Ai curaj, câştigi procesul şi pierzi bani. Nu mai vorbesc de timpul pierdut cu amânările nejustificate de pronunţare ”, a mai dezvaluit ziaristul care, desi a castigat procesul cu Reghecampf, plateste mai multe cheltuieli de judecata decat acesta.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Laurentiu Reghecampf a pierdut un proces important. Cel pagubit este ziaristul care l-a invins in instanta

Chiar daca Laurentiu Reghecampf a pierdut un proces important, cel pagubit este ziaristul.  “Tocmai am devenit ziarist dat în judecată care câştigă (câştigă, da) procesul, dar pierde banii plătiţi pe cheltuielile de judecată. Mă întreb cum văd situaţia instituţiile care apără drepturile jurnaliştilor din România.

Cum procedăm cu încurajarea libertăţii de exprimare şi cu încrederea în justiţie? Pe mine cele două noţiuni mă costă 3.500 de lei din propriul buzunar. Şi, dacă nu aţi înţeles, repet. Am câştigat procesul! Mi-e şi frică să mai câştig procese”, a mai scris Costin Stucan.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si