Familia unui renumit lăutar, din București, în război cu spitalul după moartea bărbatului. Gruișor este un instrumentist cunoscut în lumea manelelor. El a cântat alături de nume grele ale muzicii lăutărești. Bărbatul a murit la doar 40 și ceva de ani. Medicii spitalului au transmis că Gruia era suspect de infecția cu noul coronavirus.

Familia unui renumit lăutar, din București, în război cu spitalul după moartea bărbatului

lăutar gruia a murit

lăutar gruia a murit

lăutar gruia a murit

Citeste si: Un băiat, în vârstă de cinci ani, a fost ucis de vecin

Citeste si: Iohannis promite că scapă țara de clanurile interlope?! "Se organizează şi se iau măsuri"

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citeste si: OMS: Mai mult de jumătate dintre spitalele din Beirut nu mai funcţionează

Moartea fulgerătoare a lui Gruișor a adus multă durere. Zanfir Gruia era un saxofonist care a cântat cu cei mai în vogă lăutari. Conform spynews.ro, lăutarul a murit la spital. Apropiații familiei au mărturisit că „că familia nu a putut să-l scoată prea ușor de la morgă, în condițiile în care ar fi existat suspiciuni legate de o presupusă infecție cu COVID-19.”.

lăutar gruia a murit

lăutar gruia a murit

Zanfir Gruia a fost suspectat de COVID-19

La priveghiul și înmormântarea lui Gruia au participat peste 100 de persoane, rude și prieteni, care au ținut să-i fie alături pe ultimul drum. La ceremoniile funerare au fost prezenți și lăutarii care au cântat melodii de jale și au dat dedicații. Cu toții și-au condus colegul de breaslă pe ultimul drum.

lăutar gruia a murit

lăutar gruia a murit

Acum Leo Gruia, băiatul instrumentistului, cât și fata acestuia cer socoteală spitalului care l-au suspectat de covid-19 pe tatăl lor. Familia Gruia a dat în judecată spitalul din București în care a fost internat Gruișor. Leo Gruia îi calcă pe urme tatălului său. Tânărul este un renumit lăutar, nelipsit de la petrecerile din Capitală.

Citeste si: Carmen Harra, previziune despre sfârșitul pandemiei de coronavirus: „Poate înspre...”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si