Ministrul rus de Externe  urma să sosească în Serbia luni, înainte de a pleca spre Turcia.

Citeste si: Scene de groază: Trupurile civililor uciși în Mariupol putrezesc pe străzi sau în morminte improvizate de vecini

Lavrov și-a anulat vizita în Serbia

Moscova a acuzat Occidentul pentru că Lavrov a fost silit să își anuleze vizita.

Purtătoarea de cuvânt a ministeului rus de externe, Maria Zaharova, a numit mișcarea drept ”un nou canal de comunicare închis”, transmit agențiile de presă rusești.

“Diplomația noastră nu stăpânește încă teleportarea”, a comentat și un înalt oficial rus din minister, citat de Interfax.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Volodimir Zelenski după vizitele din Zaporojie, Doneţk şi Luhansk: „Eroii adevăraţi sunt printre noi”

Decizia Bulgariei, Macedoniei de Nord și Muntenegrului vine ca urmare a interdicţiei cu privire la folosirea spaţiului aerian din cauza ofensivei militare a Rusiei în Ucraina.

Serbia nu s-a alăturat sancţiunilor impuse de Uniunea Europeană

UE şi britanicii au închis spaţiul lor aerian pentru avioanele ruseşti, inclusiv pentru avioanele private ale oligarhilor.

Citeste si: Război Rusia- Ucraina, ziua 102. Explozii puternice în capitala Kiev. O centrală nucleară în pericol. Lupte de stradă se dau la Severdonețk

La fel ca alte ţări europene, Serbia primeşte gaz rusesc. La rândul său, Kremlinul susţine puternic refuzul Serbiei de a recunoaşte independenţa Kosovo. Lavrov urma să discute la Belgrad cu preşedintele Aleksandar Vucic.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si