Doua minore au facut plangere penala impotriva sefului de post din Vetrisoaua, Marius Dan Nitica. Fetele il acuza pe politist ca le-a abuzat in noaptea de "Mihail si Gavril", dupa ce au participat la o onomastica.

Fetele u povestit cu lux de amanunte colegilor lui, apoi, procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Husi, ce au patit în noaptea de “Mihai si Gavriil”, dupa ce au participat la o

onomastica, în satul Lunca Banului.

“Totul a fost ok pana cand prietena mea a disparut si peste aproximativ 30 de minute a venit si ne-a spus ca un baiat si-a batut joc de ea. Numele sau este Mazdrag Alexandru Ionut. Atunci, politistul (Marius Nitica, n.r.) si cu înca unul (Mihaita Darie, n.r.) ne-au zis ca ne duc acasa. Dar nu a fost asa.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

De la Lunca Banului ne-au dus la Vetrisoaia, cu o masina, Passat, albastru închis, cu numarul DOR, care apartine politistului. Ne-au dus la sediul Politiei, unde au profitat ca politistul Marius Nitica are un dormitor, la etajul 1 al sectiei sale de Politie. Acolo politistul Nitica a abuzat-o pe prietena mea si Mihaita Darie pe mine.

Ne-au tinut acolo, pana a doua zi la ora 12,00.

Am tipat, dar nu ne-a auzit nimeni. Cine era sa vina la sectia de Politie? O astfel de întamplare te marcheaza pentru toata viata”, sustine una dintre fetele care au depus plangere. Acestea au mai spus ca s-au rugat de politistul Nitica si de tovarasul sau, sa fie lasate sa plece sau sa le duca ei acasa, însa acestia le-ar fi zis: <<Va ducem, dar hai sa ne mai distram o data>>!

Citeste mai multe pe vremeanoua.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si