Potrivit datelor facute publice luni de Inspectoratul de Politie Judetean Valcea, saptamana trecuta politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale s-au autosesizat si au demarat cercetarile fata de tanara in varsta de 16 ani suspectata de savarsirea infractiunii de proxenetism in forma continuata.   

”In fapt, in perioada 2016 – 2018, tanara din municipiul Ramnicu Valcea a determinat mai multe minore, in repetate randuri si prin constrangere cu acte de violenta, sa intretina raporturi sexuale cu diversi barbati” precizeza o informare a IPJ Valcea.

 

Surse judiciare au declarat ca fata este isntitutioalizata intr-un centru al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Valcea, iar victimele erau si ele fete aflate in centrul de plasament.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Reprezentantii DGASPC Valcea au declarat ca fata provine dintr-o familie care la randul ei a a abuzat-o fizic si ca si ea folosea agresiunea fata de colegele ei. Acestia sustin de asemenea ca d-a lungul timpului fata a avut parte de mai multe sedinte de consiliere psihologica, dar fara rezultat.

”Noi am luat toate masurile care au tinut de noi, in final am cerut sprijinul Politiei” a declarat directorul DGASPC Valcea, Nicoale Badea.  

Sambata, adolescenta a dost retinuta pe baza de ordonanta pentru o perioada de 24 de ore, apoi a fost prezentata Parchetului de pe langa Judecatoria Ramnicu Valcea, iar procurorul de caz a dispus luarea masurii controlului judiciar pe o perioada de

60 de zile.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si