Close sidebar
Close sidebar

Le batea si le obliga pe fete sa intretina relatii sexuale cu mai multi barbati! Tanara de 16 ani traieste intr-un centru de plasament, la fel ca si victimele sale pe care le trimitea sa se prostitueze

O tanara in varsta de 16 ani din judetul Valcea, aflata in custodia Directiei pentru Protectia Copulului, este cercetata sub control judiciar pentru comiterea infractiunii de proxenetism in forma continuata, fiind acuzata ca timp de doi ani a constrans mai multe fete minore, si ele institutionalizate, sa se prostitueze.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit datelor facute publice luni de Inspectoratul de Politie Judetean Valcea, saptamana trecuta politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale s-au autosesizat si au demarat cercetarile fata de tanara in varsta de 16 ani suspectata de savarsirea infractiunii de proxenetism in forma continuata.   

”In fapt, in perioada 2016 – 2018, tanara din municipiul Ramnicu Valcea a determinat mai multe minore, in repetate randuri si prin constrangere cu acte de violenta, sa intretina raporturi sexuale cu diversi barbati” precizeza o informare a IPJ Valcea.  

Surse judiciare au declarat ca fata este isntitutioalizata intr-un centru al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Valcea, iar victimele erau si ele fete aflate in centrul de plasament.

Citeste si: MAE a lansat un avertisment pentru românii care merg în Italia: Zborurile spre şi de pe Aeroportul "Vincenzo Bellini" din Catania sunt suspendate din cauza vulcanului Etna- kanald.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Reprezentantii DGASPC Valcea au declarat ca fata provine dintr-o familie care la randul ei a a abuzat-o fizic si ca si ea folosea agresiunea fata de colegele ei. Acestia sustin de asemenea ca d-a lungul timpului fata a avut parte de mai multe sedinte de consiliere psihologica, dar fara rezultat.

”Noi am luat toate masurile care au tinut de noi, in final am cerut sprijinul Politiei” a declarat directorul DGASPC Valcea, Nicoale Badea.

 

Sambata, adolescenta a dost retinuta pe baza de ordonanta pentru o perioada de 24 de ore, apoi a fost prezentata Parchetului de pe langa Judecatoria Ramnicu Valcea, iar procurorul de caz a dispus luarea masurii controlului judiciar pe o perioada de 60 de zile.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI