Cu ligheanele si oalele intinse prin toata casa. Asa stau acesti oameni de mai bine de trei luni. Pare ca nimeni nu ii vede si nu ii aude.
 
Au trecut trei luni de cand o pensiune din Focsani s-a facut scrum. Din cauza incendiului violent si blocul care era lipit de constructie a luat foc.

Acoperisul a fost mistuit de flacari, iar acum cand ploua, apa ajunge in apartamentele de la ultimele etaje.

- Uitati in ce situatie suntem. Trebuie sa stam cu carpele si cu pampersi pe la usi, peste tot ca sa nu ne afecteze. Toata casa… dar aia de la 4 nu mai zic.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Lucrarile de refacere a acoperisului au inceput luna trecuta. Asociatia de proprietari a facut rost de materiale de constructie, prin intermediul unor sponsorizari, insa lucrarile au fost abandonate, din motive necunoscute. Au trecut deja 3 saptamani de cand nici mana de muncitor nu a mai pus un lemn la acoperis.
 
-Au venit doua zile, au pus scheletul. Au zis: ne intoarcem sa punem scoabele si asta a fost.

Au venit intr-o marti si sambata au venit sa bata scoabele. Nu le aveau, ca oamenii au asteptat sa le aduca scoabele. Cand au vazut ca nu li se adduce ce trebuie, evident ca au plecat. Noi am ramas cu acest schelet. Ne uitam la el lung sin e ploua in casa.
 

Oamenii dau vina pe primarie. Spun ca li s-a promis ca acoperisul va fi refacut, dar nu s-a intamplat asa. De partea cealalta, mai marii primariei Focsani spun ca legal, nu pot face mai mult decat au facut deja, adica sa acorde fiecarei familii care a fost afectata de incendiu, un ajutor financiar in valoare de 2500 de lei.
 
MARIUS IORGA, viceprimarul municipiului Focsani: Noi, primaria, din punct de vedere legal, nu avem cum sa alocam bani pentru repararea acoperisului. Le-am mai spus ei trebuie sa-si plateasca impreuna un avocat, doi, trei, de cati au nevoie sis a se constituie parte civila, impotriva celui care a detinut si detine acea pensiune. Vina a fost a lui, incendiul a plecat de acolo.
 
Oamenii au deschis deja o actiune in instanta pe numele patronului pensiunii de la care a izbucnit incendiul, insa procesul se anunta a fi unul de durata. Pana atunci...raman cu apa in casa...

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si