Close sidebar
Close sidebar

Leacuri batranesti pentru durerea in gat

Cand medicamentele clasice nu dau rezultate, poti incerca leacurile babesti pentru durerea de gat.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Durerea in gat este disconfortul sau senzatia de iritatie la nivelul gatului care se agraveaza, de cele mai multe ori, la inghitire. Durerea de gat este principalul simptom intalnit in faringita (inflamatia faringelui sau a gatului). Atunci cand medicamentele prescrise de medic, "traditionale" sa spunem, nu fac fata durerii insistente, se poate incerca varianta leacurilor batranesti sau babesti, care de multe ori dau rezultate! 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Pentru tratarea durerilor de gât poate fi consumat ceai cu coniac. Se poate face şi gargară cu apă cu sare, gargară cu ceai de muşeţel sau gargară cu suc de lămâie stoarsă proaspăt.

Poti bea zeama de la o ceapa stoarsa

Totodată, se poate amesteca oţet de mere cu miere şi apă caldă şi se bea. Se poate bea şi zeama de la o ceapă stoarsă. Pentru a trata durerile în gât se pot pune felii de cartof pe zona dureroasă. De asemenea, se poate consuma şi albastru de metil pe zahăr.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI