Aceasta este legătura dintre Florin Piersic şi Maia Morgenstern. Cei doi mari actori vor primi “Premiul pentru întrega activitate” la Gala UNITER care va alea loc pe 13 mai la Cluj-Napoca. “Conform statutului Uniunii Teatrale din România, Senatul UNITER acordă în cadrul Galei Premiilor UNITER premiul de excelenţă, premiile pentru întreaga activitate şi premiile speciale. Pe baza propunerilor primite din partea teatrelor şi a propunerilor membrilor Senatului UNITER, în şedinţa din data de 21.02.2019,

Senatul a acordat următoarele premii”, a anunţat UNITER.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Florin Piersic a fost la o băută cu Patriarhul Daniel! Actorul a fost servit de Preafericit cu lichior de nucă!

Legătura dintre Florin Piersic şi Maia Morgenstern. Vor primi premiul pentru întreaga carieră  

UnTeatru va primi premiul de excelenţă la cea de-a 27-a gală a premiilor UNITER, unde actorii Maia Morgenstern şi Florin Piersic se vor afla între cei ce vor fi recompensaţi pentru întreaga activitate. Spectacolul “Pescăruşul”, regizat de Andrei Şerban, a primit cele mai multe nominalizări, 5. “Pădurea spânzuraţilor” al lui Radu Afrim a primit 4, iar “Povestea prinţesei deocheate”, de Silviu Purcărete, şi “Zbor deasupra unui cuib de cuci”, de Victor Ioan Frunză, au primit câte 3 nominalizări.

( vezi ce a spus Florin Piersic despre Carmen Iohannis)

Legătura dintre Florin Piersic şi Maia Morgenstern. Ce premii se vor mai acorda la Gala UNITER

Se ştie despre legătura dintre Florin Piersic şi Maia Morgenstern. Chiar dacă primesc acelaşi premiu, care le recompenează întrega carieră, Florin Piersic şi Maia Morgenstern sunt din generaţii diferite, Piersic împlinind recent 83 de ani, în timp ce Maia va aniversa 57 de ani pe 1 mai.

Premii speciale la Gala UNITER vor reveni regizorului Decebal Marin, pentru teatrul de păpuşi şi marionete, muzicianului Marius Mihalache, pentru proiectul “Săftiţa”, actriţei şi coregrafei Andrea Gavriliu, pentru mişcare scenică, criticului şi istoricului de teatru Florica Ichim, pentru activitatea editorială şi publicistică a Fundaţiei Culturale “Camil Petrescu”, şi Facultăţii de Teatru şi Film din cadrul Universităţii “Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si