Close sidebar
Close sidebar

Legatura dintre Lorelai si Gigi Becali. Dan Negru a dezvaluit ca milionarul i-a sarit imediat in ajutor

Dupa ce a vazut-o vineri seara pe Lorelai la un show de talente, Dan Negru a dezvaluit ca a cunoscut-o pe fetita fara maini la emisiunea lui si ca Gigi Becali i-a sarit imediat in ajutor.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Am revazut-o aseara pe Lorelai, fetita fara maini care canta la pian si mi-am amintit ca atunci cand i-am povestit lui Gigi Becali povestea ei, i-a sarit imediat in ajutor...Habar n-am cum e Gigi ca business-man, ca politician sau ca om de fotbal dar multe din bucuriile facute unor copii din showul pe care il prezint i se datoreaza! Altfel, nu esti bun de nimic daca esti bun doar pentru tine.", a scris Dan Negru pe Facebook.

Lorelai este o fata de 14 ani care s-a nascut fara maini si femur. Tanara a reusit sa impresioneaza o tara intreaga, la un show de talente, cantand la pian cu picioarele.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, ”drumul printre nori”- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI