Flavia Teodosiu, una dintre avocatele lui Liviu Dragnea, are o poveste de viață interesantă. Numită de presă ”doamna de fier a avocaturii românești”, Flavia Teodosiu este sora unuia dintre cei mai buni saxofoniști din Europa: Flavius Teodosiu. Nepoata avocatei este Linda Teodosiu, un nume cunoscut în industria muzicală din Germania și care a fost finalistă Eurovision România 2019. Dacă Flavius Teodosiu se poate lăuda că a acompaniat artiști precum: Gloria Gaynor, Jennifer Rush, Chris de Burgh sau Jessica Simpson, fiica lui i-a deschis concertele celebrei Beyonce.

Avocata lui Dragnea a fost eleva Mihaelei Runceanu

Nu este singura legătură a avocatei lui Dragnea cu industria muzicală. Ea a fost căsătorită cu omul de afaceri constănțean Virgil Anastasiu, nimeni altul decât fostul soț al Corinei Chiriac. Anastasiu a fost director la ALPAB iar numele lui a apărut într-o anchetă DNA, mai precis în dosarul lui Sorin Oprescu. De asemenea, ea a povestit într-un inteviu pentru legalmarketing.ro că a absolvit școala populară de artă la clasa Mihaelei Runceanu, că a cântat și că a înregistrat un album.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: A murit cantaretul de jazz si saxofonistul Marin Petrache Pechea. Avea 71 de ani

Nu în ultimul rând, Flavia Teodosiu se trage dintr-o familie de avocați. Bunicul ei a fost avocat de drept comercial, mama ei a lucrat pe civil iar tatăl pe drept penal. Vorbește fluent 3 limbi străine iar din 1998 conduce propria casă de avocatură.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si