Close sidebar
Close sidebar

Legătura fabuloasă dintre avocata lui Liviu Dragnea, Beyonce și Corina Chiriac! Cine este Flavia Teodosiu, femeia care l-a apărat pe președintele PSD la ICCJ

Ieri a fost o zi grea pentru Liviu Dragnea, însă înfățișarea de la ICCJ a avut și momente simpatice: președintele PSD a mâncat covrigi de la avocata lui, Flavia Teodosiu.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Flavia Teodosiu, una dintre avocatele lui Liviu Dragnea, are o poveste de viață interesantă. Numită de presă ”doamna de fier a avocaturii românești”, Flavia Teodosiu este sora unuia dintre cei mai buni saxofoniști din Europa: Flavius Teodosiu. Nepoata avocatei este Linda Teodosiu, un nume cunoscut în industria muzicală din Germania și care a fost finalistă Eurovision România 2019. Dacă Flavius Teodosiu se poate lăuda că a acompaniat artiști precum: Gloria Gaynor, Jennifer Rush, Chris de Burgh sau Jessica Simpson, fiica lui i-a deschis concertele celebrei Beyonce.

Avocata lui Dragnea a fost eleva Mihaelei Runceanu

Nu este singura legătură a avocatei lui Dragnea cu industria muzicală. Ea a fost căsătorită cu omul de afaceri constănțean Virgil Anastasiu, nimeni altul decât fostul soț al Corinei Chiriac.

Anastasiu a fost director la ALPAB iar numele lui a apărut într-o anchetă DNA, mai precis în dosarul lui Sorin Oprescu. De asemenea, ea a povestit într-un inteviu pentru legalmarketing.ro că a absolvit școala populară de artă la clasa Mihaelei Runceanu, că a cântat și că a înregistrat un album.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Citeste si: A murit cantaretul de jazz si saxofonistul Marin Petrache Pechea. Avea 71 de ani

Nu în ultimul rând, Flavia Teodosiu se trage dintr-o familie de avocați.

Bunicul ei a fost avocat de drept comercial, mama ei a lucrat pe civil iar tatăl pe drept penal. Vorbește fluent 3 limbi străine iar din 1998 conduce propria casă de avocatură.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI