E clar că legătura neştiută dintre Ilie Balaci şi Catrinel Sandu a luat naştere în 2012. Atunci, fata cea mică a lui Balaci, Liana, jucătoare de tenis, s-a cununat religios cu Adrian Ungur, şi el tenismen profesionist. 

 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 

 

Legătura neştiută dintre Ilie Balaci şi Catrinel Sandu. Fiica lui Balaci e prietenă la cataramă cu Catrinel

Naşii de cununie ai celor doi au fost Catrinel Sandu şi Gabriel Trifu, Catrinel fiind o prietenă extrem de apropiată a Lianei. Relaţia s-a păstrat, mai ales că a fost cultivată de ambele părţi. Cel mai bun exemplu este acela că Liana a vizitat-o pe Catrinel în Florida, acolo unde locuieşte, pentru a fi alături de ea după ce aceasta s-a despărţit de Gabriel Trifu.

Legătura neştiută dintre Ilie Balaci şi Catrinel Sandu. Nunta Lianei Balaci a avut loc la Piteşti

Despre legătura neştiută dintre Ilie Balaci şi Catrinel Sandu s-a dezvăluit doar la cununia religioasă a Lianei. Ceremonia a avut loc la Piteşti, oraşul natal al lui Adrian Ungur. La evenimentul la care Catrinel Sandu  fost naşă, iar Ilie Balaci socru mic, Catrinel a purtat o rochie verde, iar Ilie un costum negru.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si