Close sidebar
Close sidebar

Legătura neştiută dintre Ilie Balaci şi Catrinel Sandu! Vedeta i-a fost naşă de cununie Lianei, fata cea mică a lui Balaci! | DEZVALUIRI

Despre legătura neştiută dintre Ilie Balaci şi Catrinel Sandu s-a scris atunci când Liana, fiica lui Ilie, a fost cununată de Catrinel.

Andrei Balan,


DISTRIBUIE
acest articol

 

E clar că legătura neştiută dintre Ilie Balaci şi Catrinel Sandu a luat naştere în 2012. Atunci, fata cea mică a lui Balaci, Liana, jucătoare de tenis, s-a cununat religios cu Adrian Ungur, şi el tenismen profesionist. 

 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

 

 

Legătura neştiută dintre Ilie Balaci şi Catrinel Sandu. Fiica lui Balaci e prietenă la cataramă cu Catrinel

Naşii de cununie ai celor doi au fost Catrinel Sandu şi Gabriel Trifu, Catrinel fiind o prietenă extrem de apropiată a Lianei.

Relaţia s-a păstrat, mai ales că a fost cultivată de ambele părţi. Cel mai bun exemplu este acela că Liana a vizitat-o pe Catrinel în Florida, acolo unde locuieşte, pentru a fi alături de ea după ce aceasta s-a despărţit de Gabriel Trifu.

Legătura neştiută dintre Ilie Balaci şi Catrinel Sandu. Nunta Lianei Balaci a avut loc la Piteşti

Despre legătura neştiută dintre Ilie Balaci şi Catrinel Sandu s-a dezvăluit doar la cununia religioasă a Lianei. Ceremonia a avut loc la Piteşti, oraşul natal al lui Adrian Ungur. La evenimentul la care Catrinel Sandu  fost naşă, iar Ilie Balaci socru mic, Catrinel a purtat o rochie verde, iar Ilie un costum negru.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI