Aceasta a fost legătura secretă dintre Mihaela Borcea şi Victor Becali. În martie 2014, inculpaţii din Dosarul Transferurilor îşi primeau pedepsele. Printre aceştia s-au numărat impresarul Victor Becali, care fost condamnat definitiv la patru ani şi opt luni de închisoare cu executare, şi Cristi Borcea, condamnat definitiv la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare.( citeşte ce îl terorizează pe Borcea la închisoare)

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Cristi Borcea, mișcare-surpriză care poate să-l scape de pușcărie! Ce a făcut boss-ul dinamovist la 3 zile după ce s-a întors după gratii?

Legătura secretă dintre Mihaela Borcea şi Victor Becali. A virat un milion de lei în contul impresarului

În rechizitoriul Dosarului transferurilor, magistraţii au prezentat toate operaţiunile bancare ale inculpaţilor, după ce au cercetat conturile acestora.

La Victor Becali s-au verificat şi încasările din perioada februarie 1999-octombrie 2007. Printre alte operaţiuni, apare şi una în dreptul căreia a fost scris: “Borcea Mihaela Mariana (soţia învinuitului Borcea Cristian) – 1.000.000 lei cu explicaţia împrumut”. În momentul împrumutului, Mihaela era soţia lui Cristi Borcea.

Legătura secretă dintre Mihaela Borcea şi Victor Becali. Numele ei mai apare în rechizitoriul din Dosarul transferurilor

Se ştie acum care a fost legătura secretă dintre Mihaela Borcea şi Victor Becali. Numele Mihaelei Borcea mai apare de câtea ori în rechizitoriu, când s-au studiat operaţiunle efectuate de conturile lui Cristi Borcea. La un moment dat, Borcea a încasat 560.000 de lei de la Mihaela, iar altă dată a plătit 419.720 de lei într-un cont al acesteia. Altă dată, Borcea a mai încasat 40.000 de euro de la cea care îi era soţie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si