Close sidebar
Close sidebar

Legatura surprinzatoare dintre Teo Trandafir si Meryl Streep

Teo Trandafir, una dintre cele mai indragite personalitati de Televiziune, reuseste de fiecare data sa se reinventeze si sa ramana in atentia publicului.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Prezentatoarea "Vrei sa fii milionar?" si “Teo Show” este, in viata de zi cu zi, o persoana extrem de disciplinata, atenta la tot ceea ce face. La pupitrul celebrului show de cultura generala recunoaste ca, de foarte multe ori isi tempereaza emotiile si dorinta de a-i ajuta pe concurenti.

"Fundamental sunt precum personajul interpretat de Meryl Streep, in <Diavolul se imbraca de la Prada>. Am acea dragonica disciplina combinata cu atentia la detalii, cu imperfectiune dar, mai ales, cu empatie", spune Teo Trandafir.

Cand nu este la carma show-ului <Vrei sa fii milionar?> si, cand nu nu se afla in platoul “Teo Show”, carismatica prezentatoare gaseste timp pentru a se relaxa.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

"Mi se pare o arta sa <drumetesti> fara a <drumeti>, pentru ca nu am atata timp liber. Imi place sa merg aproape de Ploiesti si sa <drumetesc> de acolo in diferite directii", spune vedeta Kanal D.

Pe Teo Trandafir o puteti vedea in aceasta seara, de la ora 23:00, intr-o noua editie “Vrei sa fii milionar?”, cel mai iubit concurs televizat de cultura generala din Romania, difuzat saptamanal, in fiecare luni, la Kanal D!

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI