”Programul de guvernare trebuie modificat, în primul rând, pentru faptul că foarte multe obiective din programul cu care ne-am prezentat în urmă cu 3 luni în fața Parlamentului au fost îndeplinite. Odată îndeplinite, nu are rost să îl mai păstrăm în programul de guvernare. Pe măsura analizei problematicii care există în cele 3 luni de guvernare am identificat obiective suplimentare pe care putem să le realizăm fără a adopta acte normative cu valoare de lege.

Vom include aceste obiective”, a declarat Ludovic Orban.

Citeste si: Cioloş: Strategia PSD este să se agaţe de putere cu orice preţ şi să protejeze interesele baronilor locali

Întrebat dacă în noul program de guvernare se va regăsi și creșterea punctului de pensie, premierul a precizat că acest aspect este deja inclus în legea bugetului și legea bugetului asigurărilor de stat.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru a doua oară! Prima imagine cu bebelușul. Cei doi au ales un nume biblic, cu totul special- wowbiz.ro

Citeste si: Orban: Gabi Firea va fi învinsă la Bucureşti. Am măsurat cinci posibili candidaţi

”Vom crește pensiile. trebuie să urmărim cu mare atenție evoluția economiei. Am prevăzut sumele necesare pentru această creștere a pensiilor. În legea bugetului sunt prevăzute sumele necesare pentru creștere”, a explicat Orban.

Citeste si: Guvernul Orban a picat. Cine ar putea fi noul premier al României


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si