Legea pumnului. Un liberal ar fi batut crunt un barbat pentru ca familia lui nu l-a sustinut in alegeri
Acuzatii grave la adresa primarului PNL din Sieut, judetul Bistrita Nasaud. Un barbat sustine ca dupa o partida de fotbal, primarul si fiul sau l-au batut cu pumnii si picioarele, pâna l-au lasat inconstient. Motivul ar fi faptul ca familia victimei nu l-ar fi sustinut la alegeri.
Omul a ajuns la spital cu rani si are nevoie de multe zile de îngrijiri medicale, informeaza B1 TV. Primarul se da si el lovit, la propriu, si spune ca în tot scandalul el este victima si nu agresor. Declara ca a fost grav ranit în încaierare si îsi face investigatii medicale.
Sotia barbatului ranit e în stare de soc. Omul pe care îl iubeste a venit acasa batut bine si acum are nevoie de îngrijiri medicale. Vinovatul ar fi primarul din comuna, sustine barbatul. Cu puterile sfârsite, acesta a povestit calvarul prin care a trecut: ”m-a batut primarul de la Sieut. M-am certat cu feciorul sau si a sunat la primar si m-au lovit cu lemnul în cap si am cazut jos si dupa m-au lovit cu piciorul. Ma doare gâtul si coloana”.
Scandalul ar fi început la un meci de fotbal, când se aflau la masa organizata dupa partida.
Altercatia, spun martorii, ar fi pornit de la faptul ca la alegerile locale din luna iunie, familia barbatului ranit, nu l-ar fi sustinut pe primar.
Dupa bataie, la fata locului a aparut si politia din zona, însa abia dupa terminarea conflictului. Initial, barbatul a refuzat transportul la spital, însa dimineata cand se simtea si mai rau a chemat o ambulanta.
Primarul are însa o alta varianta în privinta bataii.
Sustine ca el a fost, de fapt, victima: m-a lovit un coleg, un vecin de al meu. Un prieten de-al meu m-a sunat si m-am dus acolo. Când am ajuns acolo, am intrat între ei, s-au suit pe mine, m-au lovit. Eu nu am dat cu niciun par, habar n-am... Era întuneric, pe mine m-a lovit, m-am aparat, am dat si eu cât am putut cu pumnii, deci am niste contuzii la umar, la torace, am facut niste radiografii acum, mi-am pus o perfuzie”.

Motivul ar fi faptul ca familia victimei nu l-ar fi sustinut la alegeri. Omul a ajuns la spital cu rani si are nevoie de multe zile de îngrijiri medicale, informeaza B1 TV. Primarul se da si el lovit, la propriu, si spune ca în tot scandalul el este victima si nu agresor. Declara ca a fost grav ranit în încaierare si îsi face investigatii medicale.

Sotia barbatului ranit e în stare de soc. Omul pe care îl iubeste a venit acasa batut bine si acum are nevoie de îngrijiri medicale. Vinovatul ar fi primarul din comuna, sustine barbatul. Cu puterile sfârsite, acesta a povestit calvarul prin care a trecut: ”M-a batut primarul de la Sieut. M-am certat cu feciorul sau si a sunat la primar si m-au lovit cu lemnul în cap si am cazut jos si dupa m-au lovit cu piciorul. Ma doare gâtul si coloana”.Scandalul

ar fi început la un meci de fotbal, când se aflau la masa organizata dupa partida. Altercatia, spun martorii, ar fi pornit de la faptul ca la alegerile locale din luna iunie, familia barbatului ranit, nu l-ar fi sustinut pe primar.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Dupa bataie, la fata locului a aparut si politia din zona, însa abia dupa terminarea conflictului. Initial, barbatul a refuzat transportul la spital, însa dimineata cand se simtea si mai rau a chemat o ambulanta.

Primarul are însa o alta varianta în privinta bataii. Sustine ca el a fost, de fapt, victima: M-a lovit un coleg, un vecin de al meu. Un prieten de-al meu m-a sunat si m-am dus acolo. Când am ajuns acolo, am intrat între ei, s-au suit pe mine, m-au lovit. Eu nu am dat cu niciun par, habar n-am... Era întuneric, pe mine m-a lovit, m-am aparat, am dat si eu cât am putut cu pumnii, deci am niste contuzii la umar, la torace, am facut niste radiografii acum, mi-am pus o perfuzie”.

 

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si