Close sidebar
Close sidebar

Legea salarizarii ar putea aduce sfarsitul guvernului condus de Sorin Grindeanu! Nume grele din PSD cer schimbarea unor ministri, in frunte cu premierul.

Nici seful de partid nu este multumit de activitatea cabinetului pe care l-a girat in iarna. De la tribuna Parlamentului, Liviu Dragnea i-a transmis un mesaj clar lui Sorin Grindeanu.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

LIVIU DRAGNEA
"Este o problema faptul ca astazi ministrul de finante nu a venit in parlament sa sustina aceasta lege...era bine sa vina si premierul pentru ca este o lege poate cea mai importanta lege din acest an"

 GABRIELA FIREA
"Nu putem sa lasam la voia intamplarii ceea ce fac unii dintre reprezentantii guvernamentali pentru ca nu ei vor raspunde ci noi"

SORIN GRINDEANU
"Sunt un membru de partid vechi de 21 de ani, nu sunt de ieri de azi in psd"

Zi importanta pentru social democrati. Se adopta mult trambitata lege a salarizarii.
Cu probleme, ce-i drept, caci mult-promisele mariri salariale nu se vor mai acorda de la 1 iulie, ci de anul viitor. Din partea Guvernului, insa,..... Numai ministrul muncii este prezent in sala de plen.

Nici urma de premier sau ministru de finante.

"Programul psd a fost doar o carte colorata...Doamna olguta vasilescu va pot scrie si pe whats up daca doriti, dar va pot spune si aici, vrem sa va cerem demisia"

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

LIA OLGUTA VASILESCU
"Legea este in conformitate cu programul de guvernare aprobat de parlamentul romaniei si prevede o crestere a salariilor pana in 2020"

De la un Forum economic, organizat, culmea, tot in parlament, dar la un alt etaj, premierul a raspuns criticilor dure aduse in plen.

SORIN GRINDEANU
"Toate aceste tensiuni care par a fi tensiuni incep sa nu le mai inteleg"

Pe holurile parlamentului, deja se aud voci nemultumite, care cer demisii sau remanieri.

"PSD are oameni competenti si o rezerva de cadre care pot inlocui oricand ministru sau un premier"

Iar... scenariul pare pregatit. Daca membrii cabinetului Grindeanu nu trec cu brio evaluarea liderilor PSD-ALDE, ar urma retragerea sprijinului politic.

Social democratii ar veni la Cotroceni cu o noua propunere de premier.

BADALAU
"Consider ca dansul vrea binele romaniei si va desemna tot un premier de la psd pt aplicarea tuturor masurilor bune"

LIVIU DRGNEA
"Daca majoritatea psd va decide schimbarea premierului, eu nu cred ca ajungem acolo, sper sa nu ajungem acolo...dar ce nu va convine la dl grindeanu? tocmai am spus ca il iubesc foarte mult"

Asa ca zilele guvernului condus de Sorin Grindeanu par a fi numarate. Soarta ii va fi decisa saptamana viitoare in cadrul unui comitet executiv.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI