Sindicalistii nu s-au inteles cu tehnocratii in ceea ce priveste noua grila de salarizare, iar pe ordinea de zi de astazi se discuta cele trei variante viabile pentru legea salarizarii.

Prima varianta este si aceea pe care o sustin sindicalistii si care presupune rezolvarea inechitatilor in aceeasi institutie, asta insemnand ca cei cu locuri de munca asemanatoare sa castige la fel plus, cei care detin diploma de doctorat, ar urma sa primeasca un bonus fix.



A doua propunere
vizeaza marirea salariilor mici din sistemul bugetar, dar aceasta masura nu este deloc pe placul celor de la Fondul Monetar International.

A treia propunere
este legata de majorarea salariilor pentru maximum de patru domenii, dar aceasta varianta ar putea atrage proteste si greve generale din partea sindicalistilor.

Ministrul Muncii sustine ca se va lucra pe cifrele care vor fi furnizate de la Ministerul Muncii, Ministerul Finantelor Publice, fiecare dintre ministerele sau autoritatile care dispun de cifre de salarizare in familiile lor ocupationale, dar si pe cifrele de la sindicate.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si