Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Kimbo Slice a ajuns la spital luni si, potrivit mai multor surse, a murit.

Deocamdata nu se cunoaste cauza decesului, scrie Daily Mail. Politia a aparut la domiciliul luptatorului din Florida pentru a vorbi cu familia acestuia.

Slice a devenit celebru dupa ce au aparut filmulete pe YouTube in timp ce se lupta pe strazi. In 2008, a devenit luptator profesionist de MMA.

Ultimul meci pe care l-a castigat a fost cel impotriva lui Dhafir Harris, pe 19 februarie, dar a fost testat pozitiv si acuzat ca a luat steroizi.

Kimbo Slice s-a nascut in Bahamas, iar numele lui adevarat este Kevin Ferguson. Politia inca nu a dezvaluit cauza decesului.

" Suntem socati si devastati de pierderea lui Kimbo Slice. A fost unul dintre cei mai populari luptatori de MMA din toate timpurile. Kimbo era carismatic, o personalitate puternica. Atunci cand nu se lupta, era prietenos, un urias gentil si un barbat devotat familiei", a declarat  Scott Coker, un cunoscut promoter MMA.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si