Delia Săndulachi, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații: 

”În proiectul aflat încă în lucru la Ministerul Educației vedem că psihologia și logica nu mai sunt pe lista disciplinelor de liceu, iar dacă această modificare va fi menținută asta înseamnă că absolvenții nu vor mai putea opta să susțină Bacalaureatul la aceste materii. Acum, logica se studiază în clasa a IX-a, iar psihologia în clasa a X-a. 

Pe de altă parte, vor fi introduse două ore de matematică obligatorii pe săptămână pentru toți elevii de liceu, inclusiv pentru cei de la profilul uman care au acum matematica în trunchiul comun doar în clasele a IX-a și a X-a.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Și vedem că apare și o disciplină nouă, Perspective globale, aceasta va fi studiată de elevii care aleg să nu participe la orele de religie. Adolescenții ar urma să învețe la această materie despre tradițiile de pe glob, cultură și civilizație.

Toate acestea sunt, deocamdată, propuneri ale Ministerului Educației, este posibil să mai sufere modificări și vom vedea varianta finală atunci când actul normativ va fi publicat în Monitorul Oficial.”

, transmite Delia Săndulachi, corespondent Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si