De la Cimitirul Vesel din Sapanta, am ajuns la cel vegan, din Murfatlar! Nu de alta, dar printre mormintele unde-si dorm somnul de veci musulmanii din comunitate, au rasarit semet culturi intregi cu legume! Solariile au fost construite chiar la intrarea in cimitir.

Ideea de a porni o afacere intre morminte i-a venit unei foste consiliere locale din Murfatlar. Atat ea, cat si sotul ei au ridicat ilegal solariile in care plantau...

de toate!

Si ar fi fost o afacere eterna la umbra locurilor de veci, daca primarul nu afla despre aceasta gaselnita chiar de la localnici.

Valentin Saghiu, primar Murfatlar: „In urma unei sesizari facute de cetateni am aflat si noi despre acele solariii. Nu e normal, primaria a dat in administrare terenul Uniunii Turco-Tarare pentru cimitir, dar intre timp au aparut aceste sere”.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

 

AU DEMOLAT SERA DIN CIMITIR

Primarul din Murfatlar  le-a dat celor doi soti o amenda usturatoare, cat toata recolta din cimtiir :  9.600 de lei. Apoi i-a pus pe acestia sa darame intreaga sera.

Sa mai spuna cineva ca Romania nu este tara tuturor posibilitatilor. La doar zece metri de mormintele musulmane am gasit aceasta sera cu fasole.

Insa, pana la sfarsitul saptamanii si ea va fi pusa la pamant.

Nu toti sunt insa revoltati de tupeul fostei consiliere -  unii localnici  inca poftesc la legumele crescute pe pamantul sacru din cimitir. 

Reporterii Kanal D au incercat sa-i contacteze pe proprietarii serei din cimitir, insa acestia ar fi plecat din localitate de indata ce afacerea le-a fost demascata.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si