Un dormitor bine decorat, cu o atmosferă plăcută, este baza pentru o noapte de odihnă bună. Din acest motiv, este esențial ca odată cu sosirea temperaturilor ridicate să adaptăm materialele textile ale lenjeriilor de pat astfel încât să ne bucurăm de confortul maxim posibil în timpul sezonului estival. Pentru că cine nu iubește senzația de a intra în nopțile de vară în cearșafuri reci și mătăsoase, cu modele plăcute care ne fac să ne bucurăm de cele mai frumoase vise ale noastre?

Citeste si: Doliu la Hollywood. A murit marea actriță Jessica Walter

Am făcut o selecție dintre cele mai populare și căutate tendințe de lenjerie de pat ale anului acesta, astfel încât să puteți oferi dormitorului dvs. acea culoare de care are nevoie pentru a deveni un templu al odihnei și relaxării.

Inul, țesătura preferată a sezonului

Inul este țesătura vedetă a sezonului estival. Este proaspăt, prietenos cu pielea, foarte plăcut la atingere și se potrivește perfect cu tendințele verii.

Citeste si: Globurile de Aur 2021. Care sunt cele mai bune filme ale anului

Acest tip de țesătură este de obicei în culori pământii și „nud”, tonuri foarte în concordanță cu culorile de tendință pentru primăvara-vara 2021. Acestea vă vor umple dormitorul cu un aer răcoritor de vară de care vă veți bucura, fără îndoială.

Culori suave și plăcute pentru lenjerii

Dacă doriți să alegeți pentru dormitorul dvs. un design de lenjerie de pat atemporal care să vă servească pe tot parcursul anului, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să luați huse de plapumă și cearșafuri simple în tonuri suave.

Citeste si: Cele mai bune cămine private din București pentru studenți

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Culorile precum ocru, portocaliu, bej, albastru și verde ne amintesc de elementele naturii și transmit pace, cea mai bună opțiune atunci când vine vorba de a te bucura de cea mai bună odihnă. Culorile pastelate sunt, de asemenea, o opțiune excelentă.

Un lucru bun în alegerea unui model simplu pentru așternutul dvs. de pat este să vă permite să vă jucați mult mai ușor cu accesoriile acestuia. Astfel, de exemplu, puteți alege fețe de pernă, perne și pilote în alte nuanțe din aceeași gamă și astfel puteți obține un pat și mai atrăgător.

Florile triumfă întotdeauna

Imprimeurile florale nu puteau lipsi din lista de printuri trend pentru acest an, cu atât mai puțin în sezonul estival. Avantajul acestui tip de model este că poate fi atât de variat încât vei găsi întotdeauna o opțiune care se potrivește cu decorul dormitorului tău.

Motivele florale sunt cea mai bună opțiune dacă doriți să vă umpleți dormitorul cu culoare, viață și vibrații bune.

Spune da modelelor de lenjerie cu fructe

Imprimeurile cu fructe sunt altă mare tendință din acest an, una dintre cele mai bune alternative dacă doriți să dați decorului camerei o notă proaspătă.

Este o opțiune excelentă pentru a decora camerele pentru tineri și copii, deoarece acestea conferă dormitorului o notă „inocentă” foarte distractivă.

Dungile sunt întotdeauna o alegere bună pentru lenjerii de pat.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Imprimeul cu dungi este unul dintre preferate, un altul dintre acele modele care nu se demodează niciodată.

Acesta este un alt print atemporal care va arăta perfect pe patul dvs. în orice moment al anului. Preferatul tuturor? Dungile de marinar imprimate în tonuri de alb și albastru.

Albul nu dezamăgește niciodată

Este adevărat că este o culoare oarecum riscantă, deoarece se poate murdări ușor, dar așternutul alb este întotdeauna un succes.

Această culoare aduce luminozitate și prospețime în camera dvs. și creează, de asemenea, o senzație clară de spațiu în dormitor. Prin urmare, aceasta este cea mai bună opțiune în cazul în care aveți nevoie să câștigați spațiu.

Citeste si:|| DESCOPERA|| Cele mai frumoase citate despre căsătorie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si