Leo Iorga, in scandal cu Paul Ciuci, fostul lui coleg de trupa! Paul l-a dat in judecata pe Leo, in 2013, si a cerut instantei ca acesta sa nu mai foloseasca numele trupei “Compact” la concerte sau pe afise. In plus, ii cerea daune morale de 10.000 de euro.

Paul Ciuci l-a actionat pe Leo in judecata, nemultumit fiind ca acesta foloseste in cariera solo numele legendarei trupe rock, infiintata in 1977.

Leo a cantat in Compact 8 ani, in perioada 1988-1996, iar dupa ce a incheiat colaborarea cu ei, in memoria publicului, acesta a ramas ca “Leo Iorga de la Compact”. Mai mult, organizatorii de evenimente il treceau pe afise “Leo Iorga, ex-Compact”. Paul Ciuci considera ca folosirea numelui in paralel creeaza confuzie si aduce prejudicii de imagine trupei. S-au judecat in tribunal, iar in 2016, instanta a decis ca Leo Iorga sa nu mai poata folosi numele Compact pe afisele evenimentelor la care participa.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Leo Iorga e in scandal cu Paul Ciuci si din alt motiv, se pare.

Ceea ce l-a deranjat insa enorm pe Leo Iorga, artist ce se lupta cu cancerul din 2011, a fost si faptul ca Paul Ciuci ar fi spus ca l-ar fi ajutat cu bani de cand a aflat ca este bolnav.

“Intotdeauna l-am ajutat si o sa o mai facem in continuare. Cu mare drag ii voi trimite niste bani! Compact a ajutat mereu oamenii care au avut nevoie, nu este o problema pentru noi.

Asa ca evident o vom face si pentru el”, a declarat Paul Ciuci, in 2017, pentru click.ro.

Leo Iorga, in scandal cu Paul Ciuci, a fost diagnoticat cu cancer in 2011

Leo Iorga, care e in scandal cu Paul Ciuci, sustine ca nu a primit niciun leu de la acesta. In plus, daca va continua sa-l “sicaneze”, e decis sa-l actioneze in judecata si sa-i ceara daune morale de 500.000 de euro. In perioada in care s-a desfasurat procesul lor, artistul sustine ca a facut metastaze cerebrale, mai exact, starea lui de sanatate s-a inrautatit.

Citeste si: Leo Iorga pleaca in Turcia la tratament? Afla detalii despre starea lui de sanatate

“Daca in viitor ma mai sicaneaza o sa-l dau in judecata si o sa-i cer daune morale in valoare de 500.000 de euro. Si nu ma opresc. La CEDO ma duc. Eu am facut metastaze cerebrale cand am fost hartuit in procese. Am toate dosarele medicale si demonstrez asta. Boala mea s-a declansat de la socurile emotionale. Eu nu am lucrat cu el (Paul Ciuci- n.r.),

sper sa-si vada de treaba lui, de activitatea lui si sa ma lase pe mine in pace. Il apreciez si il respect ca artist, dar calitatea lui umana nu o pot aprecia. A mintit ca m-a ajutat cu bani, lucru total fals”, a declarat Leo Iorga pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Leo Iorga, in scandal cu Paul Ciuci, a fost diagnoticat cu cancer pulmonar in 2011. A fost supus unei interventii chirurgicale in care i s-a extirpat un plaman, a facut tratamente peste tratamente, iar in 2013 a ajuns din nou pe mana medicilor cand a facut o operatie noninvaziva pe creier, pentru extirparea unei tumori benigne. In vara lui 2015, artistul s-a operat din nou dupa ce medicii au depistat o alta formatiune pe glanda suprarenala, iar la finele anului, s-a operat pe creier tot pentru extirparea unei tumori. In 2017 a fost in Cuba unde a facut un vaccin care distruge celulele canceroase, iar de curand a inceput sa faca imunoterapie. Artistul a cheltuit sute de mii de euro pe operatii si tratamente, in acesti ani, insa nu se plange, ci ii multumeste lui Dumnezeu in care fiecare zi ca poate canta si ca e in viata.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si