Leo Iorga se lupta de 6 ani cu cancerul. Artistul nu se da batut, a trecut prin mai multe operatii la cap si plamani si lupta in continuare pentru viata lui.

De-a lungul timpului a urmat mai multe tratamente, ba chiar in ianuarie a fost in Cuba, la o clinica specializata unde a facut un vaccin care distruge celulele canceroase. Indragitul artist face si acum citostatice dupa care nu se simte tocmai bine, dar nu se plange, caci isi doreste cu ardoare sa traiasca si sa bucure fanii cu muzica lui.

Cu toti banii din lume si toate tratamentele, Leo Iorga stie ca e in viata datorita lui Dumnezeu. Artistul ii multumeste zilnic pentru asta, se roaga pentru sanatatea lui, si, mai mult, merge si la biserica atunci cand poate si are ocazia.

Recent, Leo a fost la biserica “Braul Maicii Domnulu”, din Bucuresti, nu doar sa se roage, ci si sa-si revada prietenul si duhovnicul Pr. Dragos Francu. Un cititor fidel al site-ului nostru ne-a trimis imagini cu Leo Iorga, alaturi de cateva maicute, sotia lui, Paula, si parintele Dragos Francu.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

“Am fost la Braul Maicii Domnului.

Acolo m-am intalnit cu duhovnicul meu, cel la care ma si spovedesc, si prieten, nu doar duhovnic, Dragos Francu. Tot acolo era si seful delegatiei elene de la Manastirea Kato Xenia, cu maicute romance, din Grecia. Recunosc ca in ultima perioada a vietii m-am apropiat mai mult de Dumnezeu, de biserica. In tinerete eram superstitios, nu stiam ce inseamna credinta. Am fost dus de mana, atras, catre credinta, catre Dumnezeu. Il simt pe Iisus in viata mea. Dar nu sunt habotnic. Nu merg in fiecare duminica la biserica, nu ma rog incontinuu”, ne-a declarat Leo Iorga.

Artistul a cheltuit in jur de 20.000 de dolari pentru vizita in Cuba, de la inceputul anului, unde a facut si vaccinul-minune, si si-a asigurat tratamentele pentru jumatate de an. Ca sa-si mentina starea de sanatate stabila, Leo mai are nevoie de tratamente.

Cei care vor sa-l ajute pe artist, prin Campania “Impreuna pentru Leo Iorga”, o pot face donand in conturile Asociatiei Culturale Music Concept deschise la BCR Berceni:

RO32 RNCB 0064 1467 5340 0001, cont RON

RO75 RNCB 0064 1467 5340 0003, cont EURO

sau in conturile deschise pe numele lui Leonard Iorga, deschise la aceeasi banca:

RO48 RNCB 0318 0006 7289 0001, cont RON

RO06 RNCB 0064 0006 7289 0001, cont EURO

Pentru detalii suplimentare, Paula Iorga, sotia artistului, poate fi contactata la numarul de telefon: 0730.423.918.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si