Pentru Leo Iorga ultimii ani din viață nu au fost deloc ușori, dar a avut familia aproape, așa cum o are și în această nouă încercare.

Cei dragi au deschis câteva conturi pe numele artistului unde cei care vor să-i dea o mână de ajutor lui Leo Iorga o pot face mai ușor. Mai multe informații aici.

Cine este Leo Iorga 

Leo Iorga (n. 2 decembrie 1964, Arad, România) este un muzician român, vocalist al formației PACT by Leo Iorga & Adi Ordean.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Citeste si: Și-a lăsat copilul în vagon singur ca să iasă să fumeze o țigară. Când s-a uitat, trenul deja plecase. Ce s-a întâmplat cu micuțul

Cu Leo Iorga vocal, trupa Compact cântă la festivalul "Mitt Ein Ander" la Berlin în 1989. Trei turnee în Republica Moldova (1988, 1990, 1992). În 1990 participă la turneul "British Rock for Romania" alături de trupele Crazy Had, Jesus Jones, Skin Games. În 1992 participă la festivalul "Rock '92" alături de două nume celebre ale rockului mondial: Uriah Heep și Ian Gillan Band, iar în 1993 susține două concerte (în Brașov și Sofia) alături de legendara trupă Nazareth.

În 1994 cântă la "Skip Rock Festival" alături de celebrul grup Jethro Tull. În 1993- '94-'95, turneul Marlboro Music alături de Holograf, Iris, Direcția 5.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si