”Decat sa schimbam tara, mai bine schimbam conducatorii incompetenti si corupti, decat sp plecati voi, tinerii, din tara, mai bine pleaca cei din politica care nu se pricep”, a afirmat Danaila, sustinand ca Dacian Ciolos este un politician onest, care poate face schimbarea in bine.

”Dragii mei, ca medic stiu ca doar competenta salveaza vieti. Ca roman stiu ca doar competenta salveaza Romania”, si-a inceput discursul Leon Danaila.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

El a adaugat ca romanii merita un Parlament cu oameni profesionisti si oameni integri.

Pentru tinerii care au plecat din tara si pentru cei care doresc sa plece, aveti incredere ca in Romania se poate reusi. Mergeti si studiati in strainatate, dar veniti acasa si aplicati ce ati studiat. Aveti incredere ca veti reusi in Romania. Decat sa schimbam tara, mai bine schimbam conducatorii incompetenti si corupti, decat sa plecati voi, tinerii, din tara, mai bine pleaca cei din politica care nu se pricep.

Implicati-va! De pe margine nu putem face schimbarea pe care o dorim. Voi, tinerii, aveti incredere in valoarea voastra, pentru ca voi puteti schimba Romania in mai bine. Avem nevoie de politicieni onesti cu care sa putem schimba Romania, iar Dacian Ciolos este un politician onest care poate face schimbarea in bine”, a afirmat Leon Danaila.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si