Este considerat cel mai bun neurochirurg din Europa și unul dintre cei mai mari specialiști în neurochirugie din lume, în cei 60 de ani de carieră a realizat peste 40.000 de operații, fiind inclus în Academia Recordurilor Mondiale ca medicul cu cele mai multe operații neurologice. A introdus microscopul operator și laserul în sălile de operație din România și a reușit să reducă rată mortalității în operațiile pe creier de la 60% la doar 4%.

Leon Dănăilă, unul dintre cei mai buni neurochirurgi din lume, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”: “Lucrăm mână-n mână cu Dumnezeu”

Citeste si: Marea Finală “Bravo, ai stil! Celebrities”, sâmbătă, 5 februarie, de la ora 20:00!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cunoscut pentru modestia cu care își trăiește viața, invitatul  special din această duminică se va dezvălui și mai mult în fața privitorilor.

Citeste si: După ce au anunțat că nu mai locuiesc împreună, Simina Loica și Alex Zănoagă au stat față în față: ”Vede că eu am grijă de mine”

Leon Dănăilă la “40 de întrebări cu Denise Rifai” 

"Lucrăm mână-n mână cu Dumnezeu”, s pune Leon Dănăilă despre chirurgii care își exercită profesia în sălile de operație. 

“Mai deveneați un geniu în neurochirurgie dacă fugeati din țară?”, “ Cât de mult semănați cu Albert Einstein?”, “Meritați premiul Nobel?”, “Credeți în Dumnezeu?”, “V-au trădat vreodată mâinile?”, “Ce leac are medicul Dănăilă pentru durerea sufletească?”, “Cât la sută din creierul uman ați reușit să descifrați?”,  acestea sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate lui Leon Dănăilă în ediția de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu

Denise Rifai”, difuzată de la 22:30, la Kanal D!

Citeste si: Jitaru, clipe de coșmar după despărțirea de Mona! Ce fata de la Puterea dragostei i-a furat inima?: ,,Este genul meu de femeie"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si