Acum ani buni, cand s-a reintors in tara dupa periplul sau in Canada, unde a practicat cu mare succes boxul, devenind campion mondial WBA, Leonard Doroftei (46 de ani) a avut surpriza sa constate ca ANAF il someaza la plata unor sume considerabile, pe care cel poreclit "Mosu'" le-a contestat in instanta. Doroftei a povestit chiar pentru site-ul avocatura.com cum s-a decis sa colaboreze cu celebrul avocat Gheorghe Piperea, care i-a si castigat pana acum toate termenele in disputa cu ANAF-ul.

"L-am ales pe domnul Piperea pentru că îmi place să merg cu cei mai buni. Cine se-aseamănă se adună!(...) A fost vorba de TVA-ul pe drepturi de autor. Vă daţi seama, eu, venit de la ţară, din Canada... M-am trezit cu o sumă mare de plată, şi mai mari erau penalizările. Nici nu eram la curent cu legile respective. Am discutat cu cineva din domeniu, am ajuns să lucrez cu domnul Piperea, cu care am avut o colaboare foarte frumoasă. Am avut ce discuta cu dânsul, şi vedeţi că m-a scos din încurcătură", marturisea Doroftei in octombrie 2014, dupa prima victorie in justitie.
Pe de alta parte, Piperea a povestit pe Facebook ca a castigat pentru Doroftei "un proces foarte, foarte naşpa pe tema TVA-ului pe drepturi de autor", declarand:" Ca onorariu de succes o să îi cer Moshului să mă apere de haterii mei! Cu un campion mondial de box alături pot sta liniştit până la adânci bătrâneţi!".
Numai ca Fiscul nu s-a lasat cu una, cu doua, asa ca facut recurs, ca ultima cale de atac, la Curtea de Apel Ploiesti, ce urmeaza sa se judece pe 15 septembrie. Si la acest termen final, Doroftei va fi aparat tot de avocatul Piperea, devenit celebru dupa ce a contribuit decisiv, alaturi de deputatul Daniel Zamfir, la aparitia legii darii in plata, prin care cetateanul care a facut un imprumut pentru casa scapa de datoria catre banca doar cedand casa bancii, fara alte comisioane, dobanzi sau sume compensatorii.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si