Ceea ce părea a fi un animal fioros și periculos s-a dovedit a fi un câine maidanez. Culoarea pe care câinele o are i-a dus pe toți cu gândul că ar putea fi vorba despre un leu.

Citeste si: VIDEO- Leul de pe străzile din Târgoviște este un câine

Două mesaje RO-Alert au fost emise în cursul zilei de ieri

Locuitorii orașului Târgoviște au fost alertați, joi dimineață, prin sistemul Ro-Alert, că un leu se plimbă liber pe străzile unui cartier din oraș.

Oamenii au fost sfătuiți să nu iasă din case.

Citeste si:  VIDEO| Mobilizare impresionantată după ce o ursoaică și puii săi au ajuns în centru Brașovului

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„A fost semnalată prezenţa unui animal sălbatic (leu) în mun. Târgovişte, cartier Priseaca, zona staţia peco Helene! Evitaţi zona, rămâneţi în locuinţe! Păstraţi distanţa faţă de animal şi nu încercaţi să vă fotografiaţi cu acesta” -este mesajul transmis prin RoAlert de ISU Dâmbovița.

Citeste si:  VIDEO| Un bursuc a fost prins pe o stradă circulată din sectorul 3 al Capitalei

Presupusul leu a fost căutat cu dronele

„Jandarmi, polițiști, pompieri, polițiști locali și reprezentanți ai AJVPS și DSVSA Dâmbovița, sub autoritatea Instituției Prefectului Județul Dâmbovița au acționat astăzi, 12 mai a.c., ca urmare a sesizărilor prin numărul unic de urgență 112, pentru căutarea unui leu, a cărui prezență a fost semnalată pe un câmp între cartierul Priseaca și municipiul Târgoviște.

Citeste si: VIDEO| Localnicii dintr-o comună gălățeană sunt terorizați de vulpi

Acțiunile de căutare au fost concentrate în zona cu vegetație de pe câmpul din vecinătatea șoselei de centură a municipiului Târgoviște, unde a fost semnalată ultima dată prezența animalului sălbatic fiind folosite drone care au survolat zona și doi câini de vânătoare."

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si