Close sidebar
Close sidebar

Liberalul Marian Petrache, audiat la DNA, ca suspect intr-un dosar de mita si santaj

Liderul liberal Marian Petrache, presedintele Consiliului Judetean Ilfov, a ajuns vineri dimineata la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a fi audiat, in calitate de suspect.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Marian Petrache a dat explicatii in fata procurorilor anticoruptie intr-un dosar in care este acuzat de santaj si luare de mita. Este vizata perioada 2007-2008, cand Petrache era secretar de stat in Ministerul de Interne. Potrivit anchetatorilor, liberalul ar fi primit 2.800 de euro de la primarul din Jilava, Adrian Mladin.

La iesirea de la DNA, Marian Petrache a declarat ca a fost chemat de procurorii anticoruptie pentru ca, in urma cu noua ani, primarul din Jilava si-a schimbat buletinul pe Bucuresti, desi a candidat la Jilava, ceea ce ar fi insemnat ca-si pierde mandatul de primar. Acesta s-ar fi dus la prefect, caruia i-ar fi spus ca isi va schimba din nou buletinul, cu domiciliul in Jilava, si l-ar fi santajat sa nu-l demita.

Astfel, Marian Petrache este acuzat ca l-ar fi santajat pe primarul Adrian Mladin pentru ca ar fi aflat ca si-a schimat buletinul.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Actualul presedinte al CJ Ilfov ar fi primit in schimb, o excursie in valoare de 2.800 de euro.

”Mi-a platit o excursie nu stiu unde, la Monte Carlo. Am fost la Monte Carlo, dar in alte conditii. 

Cum sa-l santajez eu? Nu vi se pare ca e strigator la cer?

Demisionez din functiile care le am in PNL. Nu am de ce sa demisionez de la Consiliul Judetean”, a declarat Marian Petrache la iesirea de la DNA. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI