Harry și Meghan s-au aflat în atenția presei din cauza faptului că Meghan nu era prințesa la care s-ar fi așteptat majoritatea. Meghan Markle este o femeie puternică, este o femeie de culoare, o femeie divorțată și o actriță talentată. Teoretic, era aproape imposibil să aspire la un statut regal, însă a luptat pentru dragostea ei și a demonstrat că orice este posibil și că aparențele înșeală întotdeauna. 

Totuși, chiar dacă acest cuplu regal a reușit să își găsească fericirea, sacrificiile au fost destul de mari. Din cauza atenției constante din partea tabloidelor și a prejudecăților, au decis să se retragă din viața publică și din Casa Regală pentru a trăi așa cum și-au dorit și pentru a se bucura de libertate. O decizie controversată, dar care pentru cei doi a fost cea mai bună. Povestea de dragoste a celor doi pare un basm modern, în care personajele negative au fost presa și oamenii care nu au reușit să accepte relația lor din cauza diferențelor, fără a ține cont că fericirea celor doi îi privea doar pe ei. 

Citeste si: Jurnalul unui librar – O carte manifest împotriva digitalizării literaturii la nivel mondial

Dacă îți place povestea Ducilor de Sussex și dacă vrei să afli cât mai multe detalii despre viața lor și despre decizia de a părăsi Casa Regală pentru a trăi o viața așa cum și-au dorit, îți recomandăm să citești cartea ,,Harry și Meghan. Drumul spre libertate”, pe care o găsești doar pe LIBREX cu transport gratuit. 

Cartea Meghan & Harry prezintă foarte multe aspecte din viața cuplului regal și este scrisă de către Omid Scobie și Carolyn Durand. Nu este o carte tip biografie, ci este o carte scrisă prin intermediul surselor celor doi autori, surse care nu au fost dezvăluite nici astăzi, însă se presupune că una dintre acestea ar fi chiar Meghan, prin intermediul unor terți. Astfel, cartea prezintă întâmplările într-un mod obiectiv, fără a ține partea cuiva. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Citeste si: Nou la LIBREX: Cea mai întunecată lună, de Anna Todd

Printre subiectele abordate în această carte, se regăsesc viețile celor doi, încă din copilărie, parcursul lor profesional, drumul spre căutarea propriei identități (în special din perspectiva cuplului și apoi al familiei regale). Și bineînțeles, este marcat și momentul în care discreția asupra cuplului s-a evaporat și viața celor doi a început să fie un haos, asemenea celui care a învălui și viața mamei lui Harry, Prințesa Inimilor, Lady Di. 

Întrebarea de pe buzele tuturor a fost și încă este legată de sacrificiul celor doi pentru iubire: a meritat să sacrifice viața regală pentru libertate? Dacă în drumul lor se vor îndepărta și vor sacrifica sentimente? 

Citeste si: 5 cărți de religie pe care le poți dărui cuiva drag vara aceasta

Citeste si: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”- kfetele.ro

Citeste si: Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”- radioimpuls.ro

Scopul celor doi a fost să îndulcească imaginea despre Monarhia Britanică și să o facă mai accesibilă, însă din nefericire presa nu a văzut acest lucru cu ochi buni, iar poporul britanic nu a reacționat tocmai bine. De aici și până la o adevărată ,,vânătoare de senzațional” nu a mai fost decât un pas. 

În carte, vei mai descoperi și alte subiecte sensibile, cum ar fi decizia celor doi de a părăsi Casa Regală deoarece nu le-a fost acceptată dorința de a nu mai fi finanțați din fonduri publice, relația dintre Harry și fratele său William, care s-a deteriorat și modul în care Meghan și Harry încearcă să își refacă viața peste Ocean. 

Sperăm să comanzi cartea și să te bucuri de o lectură interesantă, aflând în același timp aspecte în exclusivitate despre cuplul regal.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si