Autoturisme la prețuri reduse sunt scoase la vânzare de fiscul sibian.

Printre mașinile luate de la datornici, găsim și unele de lux. Cea mai scumpă este un Porsche Cayenne din 2003.  Mașina are motor pe benzină, o capacitate de 3 189 cm cubi și tapițeria in stare bună. 

La prima strigare, nimeni n-a vrut-o, așa că prețul de pornire a fost redus cu 25% față de cel evaluat inițial. 

Pentru cei interesați,  licitația începe de la 21 347 de lei, adică 4 600 de euro. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pe lista mașinilor scoase la licitație, se mai află un Volkswagen Passat din 2006, diesel. Și acest autoturism este scos pentru a două oară la licitație așa că prețul de pornire este 14.986 de lei. Trebuie menționat că mașînă are 339.000 de km la bord.

Doritorii pot găși la ANAF și mașini foarte vechi.  De exemplu, un Opel Omega din 1995 se află pentru a treia oară la licitație, iar prețul de pornire este de doar 513 lei. 

Mașînă este însă nefuncțională.  Pe lista fiscului sibian mai sunt trecute ATV-uri, mașini și remorci.  Prețul de pornire pentru un ATV este de 916 lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si