Close sidebar
Close sidebar

Licitații ANAF! Ce mașini confiscate găsești la ofertă în ianuarie 2019

Dacă vreți să va cumpărați o mașină și nu aveți un buget foarte mare, puteți să consultați ofertele ANAF.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Autoturisme la prețuri reduse sunt scoase la vânzare de fiscul sibian.

Printre mașinile luate de la datornici, găsim și unele de lux. Cea mai scumpă este un Porsche Cayenne din 2003.  Mașina are motor pe benzină, o capacitate de 3 189 cm cubi și tapițeria in stare bună. 

La prima strigare, nimeni n-a vrut-o, așa că prețul de pornire a fost redus cu 25% față de cel evaluat inițial.  Pentru cei interesați,  licitația începe de la 21 347 de lei, adică 4 600 de euro. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Pe lista mașinilor scoase la licitație, se mai află un Volkswagen Passat din 2006, diesel. Și acest autoturism este scos pentru a două oară la licitație așa că prețul de pornire este 14.986 de lei. Trebuie menționat că mașînă are 339.000 de km la bord.

Doritorii pot găși la ANAF și mașini foarte vechi.  De exemplu, un Opel Omega din 1995 se află pentru a treia oară la licitație, iar prețul de pornire este de doar 513 lei. 

Mașînă este însă nefuncțională.  Pe lista fiscului sibian mai sunt trecute ATV-uri, mașini și remorci.  Prețul de pornire pentru un ATV este de 916 lei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI