Close sidebar
Close sidebar

Liderii partidelor vor sa se adopte pedeapsa cu moartea!

Liderii partidelor aflate la guvernare s-au intrunit pentru a inainta in Parlament un proiect de lege privind introducerea pedepsei capitale!

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Conform Agerpres, liderii partidelor coalitiei guvernamentale din Israel au convenit duminica sa supuna in Knesset (parlamentul israelian) un proiect de lege care ar face posibila pedeapsa capitala pentru 'teroristi', a anuntat formatiunea nationalista Israel Beiteinu, condusa de ministrul apararii, Avigdor Lieberman.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Astazi (duminica- n.red.), proiectul de lege privind pedeapsa capitala pentru teroristi a fost in sfarsit aprobat de forumul coalitiei liderilor", mentioneaza comunicatul, emis in limba ebraica, facand referire la sefii celor sase partide din coalitia guvernamentala. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI