La reuniunea PSD vor fi invitati si presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, precum si ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

Precedenta reuniune a CEx a avut loc in urma cu doua luni, cand a fost votata lista membrilor Cabinetului Tudose. Astfel, sedinta de la Neptun are si rolul de pregatire in perspectiva sesiunii parlamentare care va incepe la 1 septembrie.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Presedintele social-democratilor, Liviu Dragnea, a comentat, joi, reactiile generate de modificarile la legile justitiei anuntate de catre ministrul Tudorel Toader, apreciind ca "s-au grabit toti, inclusiv presedintele" si spunand ca reactia instantanee la niste propuneri enuntate i se pare o abordare ori pur personala, ori superficial.

Chestionat care a fost prima sa reactie fata de modificarile anuntate, liderul PSD a spus ca el nu reactioneaza imediat, nu se napusteste.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si