Close sidebar
Close sidebar

Liderul AUR, reacție după demisia lui Ludovic Orban: „Și-a asumat rezultatele dezastruoase”

George Simion, unul dintre liderii Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR), a declarat, luni seară, că se bucură de faptul că premierul Ludovic Orban a înțeles că trebuie să-şi dea demisia.

Alina Raducu,

Liderul AUR, reacție după demisia lui Ludovic Orban: „Și-a asumat rezultatele dezastruoase”

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Într-o intervenție publică avută după anunțul privind demisia premierului liberal, George Simion a declarat că aceasta este o veste bună pentru români.

Tot acesta a mai spus că formaţiunea sa, care a surprins pe toată lumea cu scorul excelent de la alegerile parlamentare, în urma căruia a intrat în Parlament, nu face nicio coaliţie la guvernare.

George Simion, reacție după demisia lui Ludovic Orban: ”Și-a asumat rezultatele dezastruoase”

Luni, după o discuție cu președintele Klaus Iohannis, Ludovic Orban a anunțat că va renunța la funcția de premier. Plecarea lui Orban din fruntea Guvernului îl mulțumește pe George Simion. Liderul AUR a reacționat prompt, anunță că partidul său nu dorește nicio coaliție sau alianță cu celelalte formațiuni politice.

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Un tânăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

”Nu facem nicio coaliţie la guvernare, sunt oameni buni care merită să conducă România, numele vehiculate până acum pentru postul de prim-ministru nu ne satisfac.

Parlamentarii AUR nu vor vota cu aceşti indivizi, aşteptăm din partea forţelor politice clasate pe locul I, II şi III să vedem care sunt opţiunile asumate oficial.

Ne bucurăm că premierul Orban a înţeles să-şi asume rezultatele pentru guvernarea dezastruoasă şi, aşa cum i-am cerut şi noi ieri, şi-a dat demisia”, a afirmat Simion într-o conferinţă de presă, conform Agerpres.

Citeste si: Reacția lui Marcel Ciolacu după demisia premierului Ludovic Orban: Este un gest ireponsabil, nu poți lăsa țara în haos, în plină criză sanitară

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI