Vivi Dinescu a fost liderul lumii interlope din județul Ialomița. 

Moartea celui cunoscut drept Vivi Cămătaru a fost anunțată în această dimineață. Potrivit primelor informații, Vivi Cămătaru a făcut infarct.

În urmă cu câteva zile, Vivi Dinescu posta pe rețelele sociale. Nu exista niciun semn că liderul lumii interlope din Ialomița ar fi suferit de probleme de sănătate. 

Cine a fost Vivi Dinescu, cunoscut drept Vivi Cămătaru?

Pe numele său real Victorș Dinescu, Vivi Cămătaru a devenit cunoscut prin prisma afacerilor pe care le făcea. Cunoscut cu un nume sugestiv pentru activitățile pe care le desfășura, Vivi Cămătaru a fost liderul lumii interlope din județul Ialomița.

Victoraș Cămătaru a intrat în vizorul autorităților în anul 2015, când se pare că a fost acuzat de comiterea infracțiunilor de cămătărie și șantaj. Vivi Cămătaru era acuzat, împreună cu alte patru persoane, de oferirea cu bani împrumut și stabilirea unor dobânzi exagerate, pe care oamenii nu le puteau achita. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Din cauza imposibilității de a achita împrumuturile cu dobânda stabilită, oamenii se pare că au fost amenințați de cămătari.

Citește și: VIDEO. Cine este interlopul Buză, ucis cu sălbăticie la Bacău într-o răfuială dintre clanuri

Vivi Cămătaru

Vivi Cămătaru

[Sursa foto: Facebook]

Vivi Cămătaru împreună cu ceilalți suspecți au fost audiați la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa. 

În anul 2013, Vivi Cămătaru a intrat în atenția presei după ce în mediul online au circulat mai multe poze cu el împreună cu diferiți magistrați, printre care și Cristian Hristescu, prim-procurorul suspendat din funcţie de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomiţa. Pozele cu cei doi au fost realizate la petrecerea aniversară a lui Vivi Dinescu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si