Cristian Mihai Dide, cunoscut ca liderul mişcării #rezist a transmis un mesaj legat de moartea jandarmeriţei călcate pe trecerea de pietoni din Suceava, plin de ură şi lipsit de orice fel de empatie. Mesajul a devenit viral pe reţelele de socializare, iar internauţii l-au taxat dur. 

Iată ce a scris Dide în secţiunea de comentarii:

”Pentru mine a murit un jandarm. Scuza asta că avea un copil nu mai ţine...Şi

Stalin a avut copii, Bin Laden a avut copii şi ei tot oameni au fost. Câşi oameni au omorât cei de mai sus?”, au fost cuvintele lui Dide. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Conflcitul a escaladat rapid, iar oamenii au început să îl contracareze sau dimpotrivă, să-i ţină partea.

Vă reamintim că în urma impactului violent, mama şi fetiţa ei au fost transportate de urgenţă la spital. Femeia de 40 de ani a murit. Irina Cristina Airinei era căpitan la şcoala de Şcoala de Subofiţeri de Jandarmi din Fălticeni şi se afla în concediu de creştere a copilului.

Copilaşul ei este în comă şi se află sub atenta supraveghere a medicilor de la Spitalul Judeţean Suceava.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si