UPDATE: Nasrallah a declarat că armata israeliană se află la granița cu Liban. Liderul grupării teroriste Hezboullah amenință că va intra în conflict direct cu Israelul, dacă focul asupra Libanului va fi deschis. Narsallah a mărturisit, în direct, că a primit amenințări de la americani.

"Astăzi, jumătate din armata israeliană este prezentă la granița cu Liban, un număr mare dintre ei fiind forțe de elită.

43 de așezări israeliene din nord au fost evacuate, iar majoritatea locuitorilor lor sunt acum soldați. Israelul se teme că acest front ar putea bulgăre de zăpadă spre un război regional, iar acest scenariu este realist și s-ar putea întâmpla cu siguranță. Primim mesaje de la națiunile arabe în fiecare zi, care ne imploră să nu acționăm. O lovitură preventivă împotriva Hezbollah, la care Israelul a luat în considerare, ar fi cea mai mare greșeală din viața lor. Dacă Israelul ne bombardează civilii, noi îi vom bombarda civilii, modul în care acţionează ei va determina cum vom acţiona. Toate opțiunile sunt pe masă pe frontul libanez, repet, toate opțiunile sunt pe masă. America ne-a trimis mesaje că vor bombarda Iranul dacă continuăm. Cum îndrăznește să ne amenințe rezistența? Navele tale din Mediterana nu ne sperie",  a declarat Narsallah.

UPDATE: Pe platforma socială X, Observatorul din Iran a postat discursul lui Narsallah, care a fost urmărit în direct, de cetățenii din Liban.

Declarația că Libanul va fi atacat de Israel, iar Narsallah va oferi protecție libanezilor a fost confirmată în urmă cu câteva minute de liderul Hezboullah.

Liderul Hezboullah, Nasrallah, face declarații șocante. Nasrallah acuză America de războiul dintre Israel și Hamas și declară că susține Palestina în lupta împotriva israelienilor.

"America este complet responsabilă de război. Israelul este jucăria sa", sunt cuvintele cu care Nasrallah a uimit întreaga lume.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Dacă Nasrallah se va alătura războiului dintre Israel și gruparea teroristă Hamas, traiectoria războiului se va schimba.

Discurs Nasrallah

Discurs Nasrallah

[Sursa foto: Twitter]

Războiul din Orientul Mijlociu își schimbă traiectoria? Hezboullah și Hamas împotriva Israelului

Nasrallah, liderul organizației teroriste Heboullah, susține un discurs despre războiul dintre Israel și Hamas. Liderul Heboullah aduce acuzații grave Statelor Unite ale Americii, pe care le consideră responsabile pentru tragedia care s-a dezlănțuit în Orientul Mijlociu.

De asemenea, Nasrallah a declarat că susține Palestina, pe care o va apăra de teroarea Israelului. Liderul Nasrallah încă nu a confirmat dacă va intra în războiul dintre Israel și Hamas, dar a confirmat că a susținut atacurile palestinienilor încă din data de 8 octombrie.

Atât Iraq, cât și Yemen, au contribuit în apărarea Palestinei și vor continua să o protejeze de teroarea israeliană.

"Unii spun că azi începem un război la scară largă și pentru ei acțiunile noastre par limitate, dar nu sunt. Unii spun că azi am început intervenția, dar am intervenit de pe 8 octombrie. Frații noștri din Iraq și Yemen își iau responsabilitățile în serios și vor continua intensifica atacurile, în ciuda atacurilor din vest.  Hezbollah duce un adevărat război din 8 octombrie și nimeni nu poate simți ce se întâmplă cu adevărat, cu excepția celor care sunt în această bătălie", a declarat Nasrallah despre intervenția Hezboullah în război.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citește și: Dreptate pentru victimile din războiul Israel-Hamas cerută la Curtea Penală Internaţională. Avocații depun plângeri pentru crime de război și genocid

Liderul Hezboullah, Nasrallah

Liderul Hezboullah, Nasrallah 

[Sursa foto: Twitter]

Nasrallah: "America este Marele Satan"

Prin declarațiile sale, Nasrallah acuză și condamnă America. Liderul Hezboullah a avertizat că vor exista noi atacuri asupra Israelului, iar războiul va continua până când America va lua decizia să oprească focul.

"Această luptă reprezintă lupta binelui împotriva răului, apărarea poporului din Gaza este un act de umanitate, oricine scrie, ridică vocea, protestează etc. și-a îndeplinit datoria față de umanitate. După cum a spus Imam Khomeini, America este Marele Satan. Iar masacrele din istorie comise și facilitate de America ar trebui pedepsite și răzbunate. America este pe deplin responsabilă pentru războiul din Gaza, iar Israelul este doar un instrument, America este cea care oprește încetarea focului în cadrul Națiunilor Unite. Rezistența islamică din Irak a luat inițiativa și a vizat bazele ocupației americane, deoarece americanii sunt cei care gestionează războiul din Gaza și ar trebui să plătească prețul. Vor fi mai multe acțiuni împotriva Israelului din mai multe fronturi diferite, iar acest lucru va deveni mai clar în următoarele câteva zile", a declarat Nasrallah.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si